Minden ami az gondtalan autózáshoz kell, nálunk szakértői segítséggel
megtalálható diszkont áron.

Webshopunk segítségével kikeresheti a legmegfelelőbb autóalkatrészt
és tájékozódhat aktuális akcióinkról.

contitech szíjak

Contitech szíjak:

Hosszbordás szíj, Vezérműszíj, Vezérműszíj készlet, Ékszíj,
Vezérműszíj és vízpumpa készlet, Hosszbordás szíj készlet,
Generátor szabadonfutó, Főtengely szíjtárcsa

hengst szűrő

Hengst szűrők:

Levegőszűrő, Olajszűrő, Üzemanyagszűrő, Pollenszűrő, Hidraulika szűrő,
Üzemanyagszűrő ház, Hűtőközeg szűrő, Légszárító patron

banner akkumulátor
Banner Akkumulátor:
Az ausztriai központú Banner akkumulátorok minőségét nemzetközi szinten elismerik.
A Banner világ gépjárműiparának vezető képviselői számára szállít akkumulátorokat
például a Banner az Audi, BMW, VW, Chrysler vagy MAN akkumulátor gyári beszállítója.
zimmermann fékalkatrész
Zimmermann fékalkatrészek:
A Németországban készülő Zimmermann féktárcsák és fékdobok garantáltan magas minőségük mellett
rendkívül kedvező áron széles raktárkészlettel elérhetőek.
Fékbetétek, Féktárcsák és Sportféktárcsák (fúrt kivitelű sportféktárcsák)

 

Lavina Autóalkatrész – A javítóműhelytől a kereskedésig

Történetünk 1985-ben kezdődött egy szerelőműhelyben, gépjárművek javításával. Az autóalkatrész piac fellendülésével 1992-ben, családi vállalkozásként létrejött a Lavina Autó, amely elnevezés a csapat sport, pontosabban síelés iránti szeretetének köszönhető. Működésünk két fő alap elve a Partnereinkkel ápolt kiváló személyes kapcsolat, és a csapatban dolgozó kollégáink magas szintű szakmai tudása. Eleinte a Láng Kft. Észak-Magyarországi nagykereskedőjeként, majd 2004-től már importőri minőségben láttuk el a régió ügyfeleit, cégeit és vezető szervizeit. 2010-től már a haszongépjármű alkatrészek területén is megfelelő kiszolgálást biztosítunk a Partnereink részére.

 

Jelenleg Vácott és Budapesten várjuk kedves ügyfeleinket!

Szakmai tapasztalat, fiatalos lendület

Húszon négy éves fennállásunk alatt mindig is az egyik legnagyobb értékünknek tartottuk szakértő CSAPATUNKAT. Legyen szó akár az üzletben dolgozó kollégákról, területi képviselőinkről vagy kiszállítóinkról, mindannyian egy rutinos, ügyfélbarát és rugalmas szakmai gárda tagjai. A csapatból többen az autószerelő szakmából vagy egyenesen a Rally pályáról kerültek hozzánk, magukkal hozva az autóalkatrész kereskedelemhez szükséges szakmai hátteret. A folyamatos autóalkatrész ismereti képzéseknek köszönhetően, a lehető legbiztosabban segítjük Ügyfeleinknek a megfelelő autóalkatrészek kiválasztásában.

Termékpaletta – Az igényekhez igazodva

A vásárlói igényekhez alkalmazkodva termékpalettánk jelentősen bővült: az elmúlt években számos új termékkör és alkatrész (pl. Hengst, Remsa, Zimmermann, Ruville, SCT, Banner, BGA, GSP, Mannol, NRF,  Denckermann, Quinton Hazell, Kavo parts, Loctite, Castrol, Sonax, JP, stb.)  értékesítésével foglalkozunk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a számukra megfelelő minőségű és árfekvésű alkatrészt választhassák autójukhoz. Ezért törekszünk arra, hogy a prémium termékek mellett szintén jó minőségű, kiváló ár-érték arányú autóalkatrészeket is forgalmazzunk. Ezt a növekvő alkatrész import termék palettának segítségével tudjuk hatékonyan megvalósítani.  A piac igényeihez igazodó állandó, telephelyenként több tízezer darabos, központi raktárunkban pedig százezer darab feletti raktárkészlettel állunk rendelkezésére.

Saját logisztikai rendszer

Saját gépjármű-állományunknak és logisztikai rendszerünknek köszönhetően viszonteladóink és szervizpartnereink részére a rendelt mennyiségtől függetlenül térítésmentes kiszállítást biztosítunk. Az utóbbi évek egyik legnagyobb fejlesztése a főváros és környéke áruforgalmának hatékony lebonyolításnak kialakítása volt. Ennek köszönhetően Budapestre és vonzáskörzetébe napi többszöri árukiszállítást tudunk biztosítani. Saját online katalógusunkban click5(3) Ön is kiválaszthatja a megfelelő alkatrész és meg is rendelheti azt.

Új kihívások

A klasszikus értékesítési módok mellett a jelentős webes fejlesztéseknek köszönhetően elindítottuk Webáruházunkat, ahol piacképes árakkal, letisztult, modern felületen, szakmailag felkészült csapat irányításával várjuk kedves Ügyfeleinket!

Castrol HENGST_FILTER remsa fék alkatrészek mannol kenőanyagok ruville alkatrészek  nrf vízhűtő sct alkatrészek zimmermann fék alkatrészek gsp féltengely   Banner akkumulátorok qh alkatrészek Kavo japán alkatrészek Osram izzók Loctite szerelési segédanyagok BGA autóalkatrészek denckermann