Minden ami a gondtalan autózáshoz kell, nálunk szakértői segítséggel megtalálható diszkont áron.
Webshopunk segítségével kikeresheti a legmegfelelőbb autóalkatrészt és tájékozódhat aktuális akcióinkról.

Lavina Autóalkatrész

A javítóműhelytől a kereskedésig

Történetünk 1985-ben kezdődött egy szerelőműhelyben, gépjárművek javításával. Az autóalkatrész piac fellendülésével 1992-ben, családi vállalkozásként létrejött a Lavina Autó Kft. Működésünk két fő alap elve a Partnereinkkel ápolt kiváló személyes kapcsolat, és a csapatban dolgozó kollégáink magas szintű szakmai tudása. Fejődésünk részeként 2004-től már importőri minőségben láttuk el a régió ügyfeleit, cégeit és vezető szervizeit. 2010-től immár a haszongépjármű alkatrészek területén is megfelelő kiszolgálást biztosítunk a Partnereink részére. Személyesen Vácott és Budapesten várjuk kedves ügyfeleinket!

Szakmai tapasztalat, fiatalos lendület

Huszonhat éves fennállásunk alatt mindig is az egyik legnagyobb értékünknek tartottuk szakértő CSAPATUNKAT. Legyen szó akár az üzletben dolgozó kollégákról, területi képviselőinkről vagy kiszállítóinkról, mindannyian egy rutinos, ügyfélbarát és rugalmas szakmai gárda tagjai. A csapatból többen az autószerelő szakmából vagy egyenesen a Rally pályáról kerültek hozzánk, magukkal hozva az autóalkatrész kereskedelemhez szükséges szakmai hátteret. A folyamatos autóalkatrész ismereti képzéseknek köszönhetően, a lehető legbiztosabban segítjük Ügyfeleinknek a megfelelő autóalkatrészek kiválasztásában.

Termékpaletta – Az igényekhez igazodva

A vásárlói igényekhez alkalmazkodva termékpalettánk jelentősen és folyamatosan bővül: az elmúlt években számos új termékkör és alkatrész (pl. Hengst, Remsa, Zimmermann, Ruville, SCT, Banner, BGA, GSP, Mannol, NRF,  Denckermann, Quinton Hazell, Kavo parts, Loctite, Castrol, Sonax, JP, LUK, NGK, OSRAM, stb.) értékesítésével foglalkozunk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a számukra megfelelő minőségű és árfekvésű alkatrészt választhassák autójukhoz. Ezért törekszünk arra, hogy a prémium termékek mellett szintén jó minőségű, kiváló ár-érték arányú autóalkatrészeket is forgalmazzunk. Ezt a növekvő alkatrész import termék palettának segítségével tudjuk hatékonyan megvalósítani.  A piac igényeihez igazodó állandó, telephelyenként több tízezer darabos, központi raktárunkban pedig százezer darab feletti raktárkészlettel állunk rendelkezésére.

KIEMELT MÁRKÁINK:
contitech szíjak
hengst szűrő
banner akkumulátor
zimmermann fékalkatrész
luk-Kettőstömegű lendkerék kuplung
luk-Kettőstömegű lendkerék kuplung
ngk gyújtógyertya
ruville-futomualkatresz
denckermann-autoalkatresz
Contitech szíjak: A Continental csoport egyik elismert márkája a német Contitech, mely már több mint 140 éve meghatározó szereplője az autóalkatrész piacnak. Hosszbordás szíj, Vezérműszíj, Vezérműszíj készlet, Ékszíj, Vezérműszíj és vízpumpa készlet, Hosszbordás szíj készlet, Generátor szabadonfutó, Főtengely szíjtárcsa

Hengst szűrők: Kiváló német központú autóalkatrész gyártó szűrő specialista.
Legnagyobb autógyártók OEM beszállítója, aktívan részt vesz a fejlesztésekben is.
Levegőszűrő, Olajszűrő, Üzemanyagszűrő, Pollenszűrő, Hidraulika szűrő, Üzemanyagszűrő ház, Hűtőközeg szűrő, Légszárító patron

Banner Akkumulátor:
Az ausztriai központú Banner akkumulátorok minőségét nemzetközi szinten elismerik. A Banner világ gépjárműiparának vezető képviselői számára szállít akkumulátorokat például a Banner az Audi, BMW, VW, Chrysler vagy MAN akkumulátor gyári beszállítója.
Zimmermann fékalkatrészek:
A Németországban készülő Zimmermann féktárcsák és fékdobok garantáltan magas minőségük mellett rendkívül kedvező áron
széles raktárkészlettel elérhetőek. Fékbetétek, Féktárcsák és Sportféktárcsák (fúrt kivitelű sportféktárcsák)
LUK kuplung alkatrészek: A világ egyik legnagyobb erőátviteli alkatrész német gyártója minden negyedik autóba LUK kuplungot szerelnek, közel 20 országban gyártanak (pl. Magyarországon is) első beépítésű terméket. Kuplung készlet, Kuplungtárcsa, Kuplungszerkezet, Kettőstömegű lendkerék, Kettőstömegű lendkerék csavar, Kinyomócsapágy, Szervószivattyú, Kuplung főhenger, Vezérműszíj feszítő, Kuplung munkahenger.

LOCTITE ragasztó- és tömítőanyagok:

A Henkel LOCTITE márkájú kiváló minőségű termékei megbízható műszaki megoldást biztosítanak a
ragasztási, tömítési és felület bevonási feladatokra.
NGK gyújtó- és izzítógyertya: Az NGK a világ legnagyobb gyújtó- és izzítógyertya gyártója, termékei eredeti gyári alkatrésznek minősülnek. A legtöbb autógyártó ugyanis NGK gyújtógyertyával szereli össze autóit és pótalkatrészként is az NGK gyártmányait ajánlja ügyfeleinek. Gyújtógyertya, izzítógyertya, lambda szonda, gyertyapipa
Ruville autóalkatrészek:
Ruville az egyik legjobb német autóalkatrész specialista alkatrészei már 80 éve egyet jelentenek a minőséggel.
Futómű, motor, fém-gumi alkatrészek, vízpumpák, szíjfeszítő görgők
Denckermann autóalkatrészek: Széles és megbízható autóalkatrész választék versenyképes áron
légszűrő, olajszűrő, utastér levegő szűrő, üzemanyagszűrő, féktárcsa, fékpofakészlet, fékbetét készlet, tárcsafék, lengéscsillapító, axiális csukló, vezetőkar, kerékcsapágy készlet, lengőkar, kerékfelfüggesztés, vezetőkar fej, stabilizátor, támasztó-/vezetőcsukló, gömbfej, vízszivattyú
Saját logisztikai rendszer

Logisztikai rendszerünknek köszönhetően viszonteladóink és szervizpartnereink részére a rendelt mennyiségtől függetlenül térítésmentes kiszállítást biztosítunk. Az utóbbi évek egyik legnagyobb fejlesztése a főváros és környéke áruforgalmának hatékony lebonyolításnak kialakítása volt. Ennek köszönhetően Budapestre és vonzáskörzetébe napi többszöri árukiszállítást tudunk biztosítani. Saját online katalógusunkban Ön is kiválaszthatja a megfelelő alkatrész és meg is rendelheti azt.

Új kihívások

A klasszikus értékesítési módok mellett a jelentős webes fejlesztéseknek köszönhetően elindítottuk Webáruházunkat, ahol piacképes árakkal, letisztult, modern felületen, szakmailag felkészült csapat irányításával várjuk kedves Ügyfeleinket!

Castrol Kenőanyagok
Hivatalos Castrol Nagykereskedőként garantált és közvetlen képviselői vagyunk az eredeti Castrol, Aral, BP kenőanyagoknak.

Castrol