+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Denckermann

A DENCKERMANN kiváló minőségű alkatrészek gyártója, több mint 10 éve sikeresen együttműködik partnereivel. Komplex termékeket kínálnak a pótalkatrész piacon, széles termékeik között találhatóak szűrők, vízpumpák, fékalkatrészek, felfüggesztés elemek és lengéscsillapítók. Választékukat folyamatosan új referenciákkal bővítik a piaci igényeknek megfelelően.

Gyártási programuk során a legjobb minőségű alapanyagok és összetevők kerülnek felhasználásra, ily módon garantálják termékeik megbízhatóságát és hosszú élettartamát. A DENCKERMANN alkatrészek minősége vetekszik a gyári alkatrészek minőségével és eleget tesznek a BÉR 1400/2002-es előírásnak

 

DENCKERMANN légszűrők

Biztosítják a motor maximális teljesítmény kihasználtságát és garan­tálják annak megfelelő múködését. Teljes mértékben meg­tisztítják a beáramló levegőt, ellenállóak a hővel, nedves­séggel és a magas nyomásból eredő mechanizmusokkal szemben.

 

Denckermann pollenszűrők

A kóros gázok, mint a kéndioxid, nitrogén oxidok, szénhidrogének és egyéb allergiát okozó növényi pollenek aka­dálytalanul juthatnak be az utastérbe. Ezen anyagok ellen megoldást jelenthetnek a DENCKERMANN pollenszűrők, melyek hatékonyan megtisztítják a beáramló levegőt, így biztosítva a friss, egészséges levegőt és a jó közérzetet.

 

Denckermann olajszűrők

Eleget tesznek a gyári szűrők által felállított követelményeknek: az impregnált, hajtásokban megerősített szűrőbetétek, az egymást szabályosan követő bera­kások lehetővé teszik a szűrési hatékonyság megőrzését a használa­ti időtartam teljes ideje alatt. Ennek köszönhető a szennyeződések nagyfokú felszívódása, a szűrő magas fokú légáteresztő képessége mellett A ragasztással megerősített lamellák és a burkolatban való rögzítés hosszú felhasználási időszakot biztosít megfelelő szűrési tel­jesítmény mellett.

 

Denckermann üzemanyagszűrők

Az üzemanyagszűrők között megkülönböztetünk átfolyás szűrőket a porlasztás motorok részére, benzinszűrőket a benzin befecskendezéses motorokhoz, valamit gázolaj­szűrőket a dieselszűrőkhöz. Az impregnált, mikroméretű anyagokból készült szűrőbetétek megbízható védel­met jelentenek a szennyeződésekre érzékeny, precíziós elemeket tartalmazó porlasztás rendszerek számára. A korszerű diesel motorok befecskendezési technológi­ája magas minőségű szűrési technikát követel meg. A DENCKERMANN üzemanyagszűrői megakadályozzák a veszélyes szennyeződések rendszerbe való bejutását, és teljes körű védelmet nyújtanak a precíziós alkatrészek számára.

 

Denckermann felfüggesztések

A legújabb gyártási technológiák alkalmazásának köszönhe­tően felfüggesztéseiket tökéletes álló­képesség és hosszú élettartam jellemzi. A DENCKERMANN termékek gyártásához felhasznált nyersanyagok gondos kiválasz­tása biztonságos és kényelmes utazást biztosít Széles választékukban az egyedi elemek mellett (csapszegek, himbák, kormányrudak. kormányrúd összekötők, stabilizátorok) megtalálhatóak a komplett felfüggesztési rendszerek, a beszereléshez szükséges alkatrészekkel együtt.

 

Denckermann vízpumpák

A DENCKERMANN kínálatában szereplő vízpumpákat kiváló mi­nőség jellemzi. A legjobb alapanyagok­ból gyártják őket, ennek köszönhetően tökéletes átfolyási és víznyomási tulaj­donságokkal rendelkeznek. Már a terve­zéstől kezdve, a megfelelő nyersanyag kiválasztásán át céluk olyan végtermék előállítása, mely elégedettséget vált ki a piacon. A szigorú gyártási szabályok miatt termékeik bármilyen körülmények között helyt állnak.

 

Denckermann fékalkatrészek

A fékalkatrészek (fékbetétek, féktárcsák és fékpofák) gyártása közben legfőbb szempont a felhasználók legnagyobb fokú biztonságának a garantálása. A fékalkatrészek gyártása során a lehető legjobb minőségű, ellenőrzött és beszállítók által jóváhagyott nyersanyagokat használják fel. A kiválasztás során ellenőrzik, hogy az alapanyagok egészségre és környezetre veszélyes összetevőket ne tartalmazzanak.

 

Denckermann lengéscsillapítók

Az innovatív technológiának köszönhetően lengéscsilla­pítóikat igen hosszú időtartam jellemzi, tökéletesen tompítják a rezgéseket, ezzel javítja az utazás kényeimét. A lengéscsil­lapítók dugattyúrúdja krómmal bevont külső elemei pedig megfelelnek a várt előírásoknak. Ezek az alkatrészek ga­rantálják az autó erősebb és biztosabb úttartását.

Facebook Linkedin