+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

GY.I.K.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A leggyakrabban előforduló kérdésekre itt megtalálod a választ! Ha mégsem igazodnál ki, írj nekünk chaten vagy emailben nyugodtan, és csapatunk szívesen segít Neked!


 

Hogyan keressek a weboldalon?

A lavina.hu webshopban több irányból tudsz keresést indítani, hogy legkényelmesebben megtalálhasd a számodra szükséges alkatrészt.

1. Autótípus keresés alapján

A főoldalon található autótípus keresésnél kattints a keresés gombra, majd válaszd ki az autód gyártóját, modelljét, az üzemanyag típusát, a motor teljesítményét, gyártási évét és a motor típusát. Ezt követően lehetőséged van rákeresni a kívánt alkatrészre. Itt elkezdheted begépelni az általad keresett alkatrész nevét (pl. fékbetét), amit ki fog adni Számodra a rendszer. Ha kiválasztottad, akkor már láthatod is az autód számára kompatibilis autóalkatrészeket.

Itt találsz az autótípus kereső használatáról videót: Videó megtekintése

2. Termékcsoport keresés alapján

A főoldalon található termékcsoport keresésnél kattints a keresés gombra, majd válaszd ki a számodra szükséges termékkategóriát, majd szűkítsd a keresést a számodra szükséges szintig. Amennyiben az általad keresett termék autótípus specifikus, vidd végig a gyártó alapú keresést is, melynek végén a rendszer kilistázza számodra a kapható alkatrészeket.

Itt találsz a termékcsoport kereső használatáról videót: Videó megtekintése

3. Karakteres keresés (Cikkszám kereső, Gyáriszám kereső, Általános kereső)

A főoldalon található karakteres keresésnél kattints a keresés gombra, majd keress a Számodra megfelelő mezőben. Amennyiben cikkszámokra keresnél, azt a cikkszám mezőbe írd, ha gyáriszámra keresnél, akkor a gyáriszám mezőbe írj, ha pedig általánosságban keresnél - például egy termék megnevezésre -, akkor azt az általános kereső mezőbe írd. Keresést követően a rendszer kidobja Számodra az elérhető termékeket.

Itt találsz a karakteres kereső használatáról videót: Videó megtekintése

Hogyan keressek univerzális termékeket (autóápolás, motorolajok, akkumulátorok, stb...)?

Az univerzális termékeinket vagy a termékcsoport-, vagy a karakteres keresőben érdemes böngészni. Termékcsoport keresőt használva a kategória kiválasztását követően a rendszer automatikusan megjeleníti az univerzális termékeket, így nem kell meghatároznod az autód típusát.

Itt tekintheted meg videón, hogyan keress például akkumulátort: Videó megtekintése

Mennyi idő alatt szállítják ki a megrendelt termékeket?

Amennyiben raktáron van a megrendelt termék vagy azonnal be tudjuk szerezni, akkor még aznap, de legkésőbb következő nap feladjuk, melyet a futárszolgálat 1 nap alatt kiszállít. Amennyiben a termék beszerzése hosszabb időt vesz igénybe, akkor minden esetben felvesszük Veled a kapcsolatot. 

Hogyan kérj segítséget, ha kérdésed volna?

Leggyorsabb választ akkor kapsz, ha chaten írsz nekünk! Ezen kívül a honlapunk fejlécében található egy visszahívás menüpont, melyre ha rákattintasz, megadhatod nekünk, hogy milyen telefonszámon hívjunk vissza, de lehetőséged van számunkra telefonálni is a +36 27 318 306 -os telefonszámon, vagy e-mailt írni a webshop@lavina.hu e-mail címre.

Hol tekintheted meg és módosíthatod a személyes adataidat?

A személyes adataid módosítására az oldalra való bejelentkezést követően van lehetőséged a profilodban.  A fejlécben található fej ikonra kattintva a lenyíló ablaknál válaszd ki a felhasználói adatok szerkesztése menüpontot. Ezt követően lehetőséged van új jelszót beállítani, továbbá regisztrációs adataid és szállítási adataidat módosítani.

Mi a teendőm ha nem jó a megrendelt termék a járművemhez?

Vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, majd küldd vissza vagy hozd vissza személyesen a terméket, szakértő kollégáink pedig segítenek kiválasztani a megfelelő alkatrészt.  

Fékbetét, féktárcsa ára hány darabra vonatkozik, mennyit kell belőle rendelni?

A fékbetét és a fékpofa rendelés esetén 1 darabot kell rendelni, ez minden esetben 1 tengelyre való mennyiséget jelent. Fékbetét és fékpofa esetében is 1 szett általában 4 darabot jelent. Féktárcsa esetében 2 darabot kell rendelni, mert itt ez az 1 tengelyre való mennyiség. Vannak olyan gépjárművek, ahol a jobb és bal oldali féktárcsa különbözik, de ezt természetesen a weboldal az információs ablakban feltünteti.   

A lengéscsillapító ára hány darabra vonatkozik, mennyit kell belőle rendelnem?

Lengéscsillapító esetében 2 darabot kell rendelned, mert itt ez az 1 tengelyre való mennyiség. Vannak olyan gépjárművek, ahol a jobb és bal oldali lengéscsillapító különbözik, de ezt természetesen weboldalunk az információs ablakban feltünteti. 

Kérhetek-e külön árajánlatot a megrendelni kívánt termékekre?

Igen, természetesen. Chaten tudod ezt megtenni a leggyorsabban, esetleg a visszahívás fülre kattintva megadod az adataidat, itt tudsz képet feltölteni - akár a gépjármű forgalmit akár a keresett termék fényképét -, és az üzenet mezőben pedig leírod, mire vársz választ.   

Hibát találtam az oldalon, hol tudom számotokra jelezni?

Amennyiben hibát találsz az oldalon, bármilyen pontatlanságot, működési hibát, vagy hibás árkijelzést, lehetőséged van számunkra jelezni a fejlécben található visszajelzés menüpontra kattintva vagy akár chaten. Amennyiben bármilyen hibát találsz, kérjük küldd azt nekünk el az előbbi csatornák valamelyikén hogy a legjobb felhasználói élményt tudjuk nyújtani Neked és többi vásárlónk számára!

Facebook Linkedin