+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Szállítási fizetési feltételek

A Lavinánál vásárolt termékeket átutalással, az üzletünkben átvételkor készpénzzel, bankkártyával illetve kiszállítás esetén utánvéttel tudja kieggyenlíteni. A megrendelt termékeket lehetőségük van boltjaink, átvevőpontjaink egyikén átvenni, illetve választhatják a futárral való kézbesítést, melyet a Sprinter futárszolgálat teljesítheti. Lehetőségük van az országban található több száz pick pack pont valamelyikére kérni a szállítást.

 

Szállítási feltételek

 

Személyes Átvétel

Személyes átvétel esetén csomagját az áru raktárba érkezésétől számított 5 munkanapon belül veheti át, az átvételi pontok nyitvatartási idejében.
Személyes átvétel esetén kollégáink minden esetben telefonon, SMS-ben vagy e-mail-en értesítik Önt az áru érkezéséről!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy személyes átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség! Amennyiben a rendelt termékeket 5 munkanapon túl szeretné átvenni, kérjük, hogy jelezze azt rendelésednél vagy elérhetőségeink valamelyikén.

 

 

Kiszállítás esetén

 

Két méternél hosszabb alkatrészt nem szállítunk,ezen termékeket csak személyes átvétellel tudjuk kiszolgálni.

Savas akkumulátort a kiszállító céggel nem tudunk szállítani, ezen termékeket csak személyes átvétellel tudjuk kiszolgálni.

 

Sprinter Futár & PickPackPont
Amennyiben a Lavinánál megrendelt árut a Sprinter Futár szállítja ki.
A megrendelt termékeket a raktárra beérkezést követően 48 órán belül postázzuk. Az futár a rendeléseket hétköznapokon, reggel 8.00-tól délután 17.00-ig folyamatosan teljesíti.

A Sprinter futár csomagküldés árai:

0 - 15.000 Ft-ig Bruttó 1.950 Ft
15.000 - 30.000 Ft-ig Bruttó 2.390 Ft
30.000 - 45.000 Ft-ig  Bruttó 2.690 Ft
45.000 Ft felett INGYENES

Utánvétel minden esetben + 350 Ft

Nagy méretű karosszéria elemek: motorháztető, lökhárító, sárvédő, kipufogó esetén alapdíj + 1.500 Ft / db3.Személyes átvétel Pick Pack Ponton

Személyes csomagátvételi lehetőségként egy Pick Pack Ponthoz való kiszállítást is választhat!

A Pick Pack Pontra való szállítást a Sprinter futár végzi. A Pick pack pontok listáját itt találja.
Magyarország területén jelenleg 85 városban 226 Pick Pack Pont üzemel. A Pick Pack Pontok többnyire Inmedio és Relay hírlapüzletek.

A Pick Pack pontos kiszállítást 0 - 15.000 Ft összértékű rendelés esetén lehetséges választani.
A Pick Pack pontos kiszállítás összege 1.190 Ft

A megrendelt termékeket a feladástól számítva 72 órán belül átveheti minden nap 8:00-20.00 óráig, a csomag ellenértékének ellenében amennyiben utánvétes fizetést választott. A Pick Pack Ponton csomagja, a megérkezést követően még, 5 munkanapon át elérhető. Pick Pack Pontra kiszállított csomagját akár hétvégén is átveheti! Csomagja állapotáról a Lavina ügyfélszolgálatán érdeklődhet.

Mikor érdemes Pick Pack Pontot választanod?

Ha a házhoz szállítást költségesnek, körülményesnek találod, Ha nem tudsz a kiszállítási időpontban a megadott címen tartózkodni, Ha csak hétvégén érnél rá.

Magyar Posta Logisztika 
Amennyiben a Lavinánál megrendelt árut a Posta Logisztikával kéri kiszállíttatni akkor kérem vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal.
A megrendelt termékeket a raktárra beérkezést követően 48 órán belül postázzuk. Az futár a rendeléseket hétköznapokon, reggel 8.00-tól délután 17.00-ig folyamatosan teljesíti.

Fizetési Feltételek

 

Készpénzes és Bankkártyás fizetés a váci Lavina üzletben és a Lavina csomagátvételi pontokon

Személyes átvétel esetén a csomagot a megrendelés telephelyre érkezésétől számított 5 munkanapon belül veheti át, a kiválasztott telephely nyitvatartási idejében.
Amennyiben a rendelt termékeket 5 munkanapon túl szeretné átvenni, úgy kérjük, jelezze a rendelés során vagy elérhetőségeink egyikén.
Személyes átvétel esetén kollégáink minden esetben telefonon vagy SMS-ben értesíteni fogja a megrendelés telephelyre történő beérkezéséről!

Elfogadott bankkártyák: MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), VISA termékek (VISA, VISA Electron, Visa V Pay)

Lavina üzleteink és átvételi pontjaink ahol a rendelést személyesen tudja átvenni és készpénzzel, vagy bankkártyával kifizetni.

 

 • Váci Lavina üzlet – 2600 Vác, Szilassy utca 1/a.

 

Fizetés utánvéttel a kiszállítást végző futárnak vagy utánvéttel a Pick Pack pontokon

Pick Pack Ponton történő csomagátvétel esetén az előre pontosított végösszeget a csomag átvételekor, készpénzben kell kifizetni. A számlát az áruról és a szállítási költségről a csomagban találja

SPRINTER kiszállítás esetén az előre pontosított végösszeget a Sprinter futárnak készpénzben kell kifizetni, az áru átvételekor. A számlát az áruról és a szállítási költségről a csomagban találja. A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez a vevő hibájából történik, annak mindennemű költségeit a vevő köteles megtéríteni.

 

Fizetés Előre utalással

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett bankja:
Kedvezményezett neve: Lavina Szerviz Kft.
Adószám: 11912345-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 083296
Kedvezményezett számlaszáma: Budapest Bank - 10103898-74481400-01000005

 

Fizetés Ajándékkártyával

 • Az ajándékkártyákat minden esetben a Lavina Szerviz kft. adja ki
 • Az ajándékkártya a lavina.hu webáruházban vagy a Lavina Autóalkatrész üzletek valamelyikében használható fel.
 • A lavina.hu oldalon történő webáruházas vásárlás esetén a kártya hátoldlán, a bal alsó sarokban található KUPONKÓDOT kell a pénztár oldalon megadni.
 • regisztrálció
 • Személyes vásárlás esetén, pedig a kollégánknak előre kell jelezni, hogy ajándékkártyával szeretne majd fizetni!
 • Az ajándékkártya nem váltható készpénzre, és csak egyszeri egy összegbeni vásárlásra jogosít!
 • A vásárolt ajándékkártya a vásálás napjától 1 évig (365 napig) használható fel!
 • A visszaélések elkerülése végett egy vásárlás esetén összesen csak 1 ajándékkártya aktiválható (beváltható)
 • A visszaélések elkerülése végett ajándékkártyával való vásárlás soán más kupon kedvezmény nem aktiválható!
 • A visszaélések elkerülése végett az ajándékkártyát csak és kizárólag a kártya értékét meghaladó összegű rendelések esetén lehet aktiválni!
 • A kártya nem tölthető újra
 • A kártya nem személyhez kötött, átruházható
 • Az ajándék kártya elvesztése/ellopása esetén a Lavina szerviz kft-nek nem áll módjában jóváírni, vagy visszatéríteni a kártya értékét. Az elveszett, ellopott kártyákért a Lavina.hu nem vállal felelősséget. Kérjük, a fel nem használt kártyákat kezeld úgy, mintha készpénz lenne.


Proforma számla igényét kérjük, jelezze kollégánknak e-mailben az webshop@lavina.hu email címen.


Kérjük, hogy az átutalásnál tüntesse fel a megrendelési számot a megjegyzés rovatban! (A rendelés számát e-mailben kapja meg)

Amennyiben a számlánkon megjelenik az átutalt összeg, e-mail küldéssel nyugtázzuk, és küldjük a megrendelését.(ez más bankok esetében 1-2 nappal meghosszabbítja a postázást). Az utalt összeg mindig a megrendelés végösszege, amely tartalmazza a szállítási költséget is.

 

Facebook Linkedin