+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Rólunk

 

 

A Lavina Szerviz Kft. már közel 30 éve ismert név a kenőanyag- és gépjármű alkatrészpiacon. A szakmaiságnak és a fiatalos, de nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatnak köszönhetően cégcsoportunk mára KÖZÉP-EURÓPÁBAN is elismert, a régió egyik meghatározó vállalkozásává lépett elő. Fő tevékenységünk a kenőanyagok és autóalkatrészek értékesítése, amellyel nemzetközi szinten is folyamatosan növeljük piaci lefedettségünket.

 

Mára egy dinamikusan fejlődő, szakmailag teljes mértékben felkészült nemzetközi szakértő csapat által irányított cégcsoportot építettünk fel.

Célunk, hogy közép-európai jelenlétünket, piaci részesedésünket dinamikusan növeljük.

A Lavina Cégcsoport fennállása során egyre nagyobb szerepet kapott a kenőanyagok értékesítése. A töretlen fejlődésnek és az évről-évre növekvő forgalmunknak köszönhetően a kenőanyagok forgalmazását a Lavina Szerviz Kft. immár 15 éve önálló üzletágként végzi.

A kezdetben autóalkatrész-értékesítésre fókuszáló vállalkozásból egy napi szintű piacra rugalmasan és felkészülten reagáló, szakmai csapat által irányított cégcsoportot építettünk fel, amely minden - alkatrésszel vagy kenőanyaggal kapcsolatos – problémára tudja a megoldást.

Sokéves multunk során mindíg is az egyik legnagyobb értékünknek tartottuk szakértő CSAPATUNKAT. Legyen szó akár az üzletben dolgozó kollégákról, területi képviselőinkről vagy kiszállítóinkról, mindannyian egy rutinos, ügyfélbarát és rugalmas szakmai gárda tagjai. A csapatból többen az autószerelő szakmából vagy egyenesen a Rally pályáról kerültek hozzánk, magukkal hozva az autóalkatrész kereskedelemhez szükséges szakmai hátteret. A folyamatos autóalkatrész ismereti képzéseknek köszönhetően, a lehető legbiztosabban segítjük Ügyfeleinknek a megfelelő autóalkatrészek kiválasztásában.

Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása érdekében folyamatosan bővítjük raktárkészletünket, fejlett és rugalmas logisztikai rendszert építettünk ki, valamint az ország minden régiójában elérhető területi képviselőink segítségével személyesen is tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

A Lavina Cégcsoport sikere tehát azon alapszik, hogy rugalmasságunknak és agilis, szakértőkből álló csapatunknak köszönhetően az egyedi igényeket is a lehető leggyorsabban teljesítjük, legyen szó bármilyen közlekedési-, ipari- és speciális kenőanyagról.

Sikerünket jól jellemzi az a tény, hogy 2005-re Magyarországon meghatározó piacvezető szerepünk lett az ExxonMobil termékek tekintetében. További sikeres növekedés mellett ezt a pozíciót máig töretlenül őrizzük.

Fejlődésünk részeként 2008-tól a Agip/Eni kenőanyagok, 2010-től a magas minőségi szintet képviselő Castrol, valamint importőrként az kiváló ár-érték arányú Eurol kenőanyagok értékesítése is megkezdődött.

 

 

 

 

2016-tól a Castrol közlekedési kenőanyagok HIVATALOS MAGYARORSZÁGI NAGYKERESKEDŐJE lettünk.

Tevékenységünk felöleli a közlekedési- és az ipari kenőanyagok piacának minden szegmensét. A sikerünk legfontosabb elemei a folyamatosan bővülő termékpaletta, a jól felépített logisztikai rendszerünk és a kiemelkedően nagy raktárkészlet, valamint a magas szinten képzett tapasztalt szakmai csapat.

Saját laboratóriumunkban vizsgálni tudjuk a kenőanyagok teljesítményét. Fejlesztő részlegünkben a kenéstechnikai mérnökeink az egyedi felhasználásokhoz speciális termékeket fejlesztenek. Ennek köszönhetően minden kenési problémát orvosolni tudunk saját gyártású, egyedi termékeinkkel.

Hatékonyságunkat és szakmai hozzáértésünket közel 4000 elégedett partnerünk bizonyítja! Ügyfélkörünk a legnagyobb vállalattól a kisebb gazdálkodóig széles körű, mivel rugalmas kiszolgálási rendszerünk jól igazodik minden felhasználó igényéhez.

A vásárlói igényekhez alkalmazkodva termékpalettánk jelentősen és folyamatosan bővül: az elmúlt években számos új termékkör, alkatrész és kenőanyag (pl. Hengst, Remsa, Zimmermann, Ruville, SCT, Banner, BGA, GSP, Mannol, NRF,  Denckermann, Quinton Hazell, Kavo parts, Loctite, Castrol, Sonax, JP, LUK, NGK, OSRAM, stb.) értékesítésével foglalkozunk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a számukra megfelelő minőségű és árfekvésű alkatrészt választhassák autójukhoz. Ezért törekszünk arra, hogy a prémium termékek mellett szintén jó minőségű, kiváló ár-érték arányú autóalkatrészeket is forgalmazzunk. Ezt a növekvő alkatrész import termék palettának segítségével tudjuk hatékonyan megvalósítani.  A piac igényeihez igazodó állandó, telephelyenként több tízezer darabos, központi raktárunkban pedig százezer darab feletti raktárkészlettel állunk rendelkezésére.

A Lavina Szerviz Kft. partnereivel minden esetben hosszútávú együttműködésben gondolkodik, ezért arra törekszik, hogy a kenőanyag mennyiség biztosításán kívül komplett szolgáltatáscsomaggal segítse, támogassa partnerei üzletmenetét.

 

Szolgáltatásaink:
 • Ügyfeleink igényeihez igazított, közel 400 tonnás raktárkészlet
 • Cégünk auditált ISO 9001: 2008 minőségirányítási szabvány szerint működik
 • Saját kenőanyag fejlesztések és gyártás a SPECIÁLIS kenési igények kielégítéséhez
 • Saját logisztikai rendszer a legpontosabb és leggyorsabb kiszállítás érdekében
 • Saját laboratóriumunkban vizsgálni tudjuk a kenőanyagok teljesítményét
 • Veszélyes hulladék szállítása, hulladékgazdálkodási szolgáltatások
 • Jól képzett, gyakorlattal és szaktudással rendelkező területi képviselők és szaktanácsadók
 • Speciális termékek raktárról történő kiszolgálása
 • Szállítójárművek három méretkategóriában
 • Emelőhátfalas tehergépkocsik igény szerint
 • Kenéstechnikai képzések személyre szabottan
 • Gyártói, gyártóművi termékinformációk
 • Marketing akciók egyéni igények szerint
 • Teljeskörű fluid-management szolgáltatás
 • Egyedi kenési terv készítése

 

Saját logisztikai rendszer viszonteladóink számára

Logisztikai rendszerünknek köszönhetően viszonteladóink és szervizpartnereink részére a rendelt mennyiségtől függetlenül térítésmentes kiszállítást biztosítunk. Az utóbbi évek egyik legnagyobb fejlesztése a főváros és környéke áruforgalmának hatékony lebonyolításnak kialakítása volt. Ennek köszönhetően Budapestre és vonzáskörzetébe napi többszöri árukiszállítást tudunk biztosítani.

 

Reméljük, hamarosan Önöket is elégedett partnereink között tisztelhetjük!

 

Facebook Linkedin