+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Eurol

Az általunk kínált Eurol termékek optimális és biztonságos üzemeltetést nyújtanak mindenhol, minden körülmények között már 40 éve.

TERMÉKVÁLASZTÉK

 • SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ
 • HASZONGÉPJÁRMŰ
 • NEHÉZGÉP ÉS TRAKTOR
 • MECHANIKUS HAJTÓMŰ
 • AUTOMATA HAJTÓMŰ
 • MOTORKERÉKPÁR
 • VÍZIJÁRMŰ
 • TECHNIKAI FOLYADÉKOK
 • IPARI KENŐANYAGOK
 • HIDRAULIKAOLAJOK
 • IPARI HAJTÓMŰ
 • KOMPRESSZOR
 • FÉMMEGMUNKÁLÁS
 • KENŐZSÍROK
 • AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK

 

MODERN GYÁRTÁSI ESZKÖZÖK

A legjobb minőségű kenőanyagok gyártásához kellő ismeret, lelkesedés és modern gyártási eljárások szükségesek.

Az Eurol B.V. Európa egyik legmodernebb eszközeivel rendelkezik. Saját kutatás-fejlesztésüknek, korszerű technológiájuknak és szigorú minőségellenőrzési eljárásaiknak köszönhetően az Eurol B.V. olyan kenőanyagokat állít elő, amely a legjobb teljesítményt biztosítja.

 

ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG

A legújabb generációs kenőanyagaikat saját laborjukban fejlesztik, tesztelik és elemzik szoros együttműködésben a gépgyártókkal. Annak érdekében, hogy eleget tegyenek a legmagasabb elvárásoknak, az Eurol termékek tisztaságát, tartósságát és állandó minőségét folyamatosan ellenőrzik. A tapasztalat és szakértelem, amelyre a profi motorsportban vagy az üzemi tesztek során tettek szert, lépéselőnybe helyezi az Eurolt a fejlesztésekben és a kenőanyagok tökéletesítésében. Ezért rendelkezik az Eurol a legjobb termékekkel, minden felhasználási területen.

 

TERMÉKTANÁCSADÁS

Minőségi, megbízható kenőanyagot keres, de versenyképes áron?

A Lavina.hu speciális termékek széles skáláját kínálja minden felhasználási területhez az Eurol jóvoltból.

 

Melyik kenőanyag a legjobb választás az Ön számára?

Az Eurol magyarországi hivatalos forgalmazója a Lavina Szerviz Kft. speciális szakmai webshopja http://lavina.hu vagy szakértő csapata örömmel segít Önnek személyesen is.

 

Az EUROL-ról bővebben

Az Eurol 2017-ben ünnepli 40 éves fennállását: a márka jelentős szereplővé vált a nemzetközi kenőanyag piacon. ‘Quality is in our nature’ Johan Pfeiffer kereken 40 éve alapította az Eurol céget, 1977 február 1-én. Vezetése alatt az Eurol márkanév jelentős nemzetközi kenőanyag márkává vált, 77 országban lévő ügyfélkörével. Johan Pfeiffer visszaidézi azt a rendkívüli időszakot. Az éveket, amikor saját maga fejlesztette az olajmárkát és készítette a termékeket, garantálva ezzel a minőséget és a szállítási határidők betartását. A termékkínálat kenőanyagok, kemikáliák, tisztító és karbantartó termékek széles szortimentjévé vált.

Ügyfélközpontúság Egy dolog nem változott az elmúlt 40 év során, ez pedig az ügyfeleink kiszolgálása, mondta Johan Pfeiffer. “Fontos a hozzáadott érték megteremtése az ügyfeleink részére. A piac folyamatosan változik, ezért az ügyfeleinknek azt bizonyítjuk: az Eurol mindenre gondol.”

Fia, Martijn Pfeiffer egyetért ezzel. Két éve vette át édesapjától a napi ügymenetet. Az Eurol változatlanul egy holland családi cég a nemzetközi működés mellett. Martijn Pfeiffer: “Kollégáink keményen dolgoznak nap mint nap annak érdekében, hogy megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak. Kreativitás, minőségtudatosság és egészséges ambíció a legfontosabbak a sikerhez.” Az évforduló logója Az Eurol szeretné az évfordulót láthatóvá tenni mindenki számára. Egyedi évfordulós logó készült, mely az idei év folyamán látható lesz kiállításokon, a honlapon, kampányokban és a médiában. Terveznek az évforduló kapcsán több kampányt is különböző rendezvényekkel a dolgozók, üzleti partnerek és Eurol rajongók részére.

Jövőkép Martijn Pfeiffer az Eurol jövőjéről: “Tevékenységünk új fázisának az elején járunk. Tovább szeretnénk növekedni, egyúttal ügyelünk a fenntarthatóságra is. 2017-ben megnyitjuk új Ultramodern technológiával felszerelt gyártó épületünket Almelo-ban az XL Business Park-ban saját be- és kirakodási dokkal, mely össze lesz kötve a közeli Twentekanaal csatornával. A termelési kapacitás meg fog négyszereződni, hogy ki tudjuk elégíteni a folyamatosan növekvő keresletet az Eurol termékei iránt. A már bizonyított „világszínvonalú termelési” metodológia még tovább lesz finomítva ezen az új helyszínen. Az új gyár építése során már megérkezett 5 hatalmas alapanyag tároló tartály, melyek között a két legnagyobb, egyenként 650 000 literes. A 18 méter magas raktár 14 000 raklapot fogad majd be és a kiszolgáló automata paletta mozgató rendszer a lefelé mozgás során áramot termel. A közösségi felelősség fontos szerepet játszik, például az építőanyagok kiválasztásával illetve a vízi szállítmányozás használatával.”

Igény a minőségi kenőanyagokra “Fentiek megmutatkoznak a termékfejlesztésben: olyan kenőanyagokat fejlesztünk, melyek hozzájárulnak az alacsonyabb CO2 emissziós normákhoz, hosszabb élettartamot biztosítanak és csökkentett olajfelhasználást. Vegyük például a váltást az elektromos vagy hidrogén üzemű járművekre. Ahogy az elektromos gépjárművek népszerűvé válnak, az igény a motorolajokra természetesen csökkenni fog. Viszont minden, ami mozgásra képes, kenést igényel, és ez érvényes a járművekre és a gépekre is. Végezetül, igény a minőségi kenőanyagokra mindig is lesz.” Jelszavunk: ‘Quality is in our nature’

 

Az Eurol történelme

Az úttörő vállalkozói szellem és a minőség iránti érzék volt a vezető erő Johan Pfeiffer-nél, amikor 1977-ben elindította az Eurol márkanevet. Ez a márkanév, ami egy kombinációja az Európa és az olaj szavaknak, kiemeli Johan Pfeiffer nemzetközi ambícióit. Termékeit a vezető járműgyártók is jóváhagyták, és már több mint 77 országban kaphatóak. A kilencvenes évek alatt, az alapolaj gyártása és a kenőanyag keverése is saját kezükben volt, hogy biztosítsák egy még következetesebb és magasabb minőség elérését. Azóta is az Eurol az egyetlen független, holland kenőanyag gyártó. A motorsportban, Johan szenvedélye és az Eurol minősége hamar bizonyított. Sok motorkerékpáros, kamionos és autóversenyző ért el nagy sikereket, részben az Eurol kenőanyagok használatának köszönhetően. Mindeközben az Eurol folyamatosan felépített egy nemzetközi hírnevet a különböző Dakar csapatok támogatásán keresztül. A világ legkeményebb rally versenye a legnagyobb bizonyíték a Eurol minőségére, illetve ez egy tökéletes környezet ahhoz, hogy termékeiket teszteljék és tovább fejlesszék. Mára az Eurol kenőanyagokat a WTCC sorozatban is használják és tesztelik. Prémium választék Mindeközben, Johann fia, Martijn Pfeiffer napi felügyelete alatt, egy 168 fős csapat, széles kenőanyag palettát: technikai folyadékokat, tisztító és karbantartó anyagokat gyárt a Nijverdali főhadiszálláson. Különböző felhasználói területre is kínálnak kenőanyagokat, mint az autóipar, a szállítmányozás, a kerékpár és motorkerékpár, a mezőgazdaság, a mélyépítés, az ipar és a tengerészet számára. Hogy mi az Eurol ereje? Az átfogó szolgáltatási programjuk, rugalmas hozzáállás és gyors szállítás, beleértve a vevő-specifikus, garantáltan kiváló minőségű termékek fejlesztését.

 

Garantált minőség

Az Eurol számára a minőség elsődleges prioritást élvez. 1995 március 1. óta, az Eurol Lubricants B.V. rendelkezik az ISO 9001 minősítéssel. Az ISO 9001 egy nemzetközileg elismert sztenderd, mely követelményeket támaszt a minőségirányítással szemben. A minőségirányítási rendszer tanúsítása objektívan bizonyítja, hogy egy szervezet minden követelménynek megfelel. A Lloyd’s Register Nederland B.V. végzi az időszakos átvilágításokat a cégnél, hogy biztosítsa azt, hogy a rendszer továbbra is megfeleljen az előírásoknak. Az átvilágításokat gyakorlati auditorok végzik, a rendszer naprakész és lehetővé tesz egy folyamatosságot a minőséget illetően, mely garanciát jelent az Eurol Lubricants B.V. ügyfelei számára. Rengeteg a fejlesztés, de akármilyen változások következnek be, a „minőség a természetünk”  ígéret marad az Eurol üzletfilozófiájának magja. Szenvedélyesen elkötelezettek abban, hogy az Ön járművébe vagy gépébe tökéletes kenést biztosítsanak bármilyen körülmények közt.

 

A kenőanyag gyártás

 A Gyártás Olyan berendezések, amelyek kifejezetten a kenőanyaggyártásra lettek kifejlesztve, lehetővé teszik az Eurol számára, hogy magas minőségi szinten és folyamatosan kiváló termékeket gyárthasson. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsák, a keverő berendezéseket önkalibráló tömegáram mérőkkel látták el, melyek nagy precizitással és megbízhatósággal engednek méréseket végezni. A keverő berendezések teljesen rozsdamentes acélból lettek megépítve, egy polírozott és sima felülettel, amely segíti a termékek gyors és könnyebb változtatását. A „soros keverés” és a „szakaszos keverés” kombinációja lehetővé teszi az Eurol számára, hogy magas sebességgel és rugalmassággal gyárthasson. Így kisebb és nagyobb tételek váltogathatják egymást  gond nélkül a termelés során. Ezzel érik el az évi 80 000 000 liter kenőanyag előállítását.

 

Palackozás és csomagolás

Annak érdekében, hogy többféle palackot is tölthessen, az Eurol több palackozó sort használ. A magas sebesség eléréséhez van egy teljesen automatizált palackozó sor, melynek kapacitása 6000 db 1 literes csomag, illetve 3000 db 5 literes csomag töltése óránként. Ráadásként vannak fél-automatizált sorok a rugalmas és gyors kiszerelés váltakozások eléréséhez. A legkisebb, 50ml-es kiszereléstől, a legnagyobb, 210 literes hordóig, mind részét képezik a sztenderd csomagoló soroknak. Az ömlesztett kínálat, a kicsitől a nagyig, megoldható saját anyagok felhasználásával. Az Eurol márkán túl, egyéb nemzetközileg is ismert márkának vagy értékesítési hálózatnak is gyárt termékeket.

 

Kutatás-Fejlesztés és laboratórium

A kutató és fejlesztő laboratórium folyamatosan elkötelezett a meglévő olajok minőségének folyamatos javítása, és az új termékek fejlesztése mellett. Ezek a kenőanyagok az Eurol széles termékpalettájának az alapjai, amelyek megfelelnek a legújabb O.E.M. gépgyártók legkritikusabb előírásainak is. Az Eurol kenőanyagok megszereztek számos O.E.M. gépgyártói jóváhagyást. A tudás és tapasztalat kombinációja ezen a területen lehetővé tette az Eurol számára, hogy optimalizált teljesítményű termékeket ajánlhasson bármilyen alkalmazásra. Minden fejlesztés a technológiai területen szorosan kötött annak érdekében, hogy az Eurol kenőanyagok a megfelelő tulajdonságokkal rendelkezhessenek, a maximális és biztonságos teljesítmény elérése érdekében. Az olajok formulája a megfelelő bázisolajok és adalékanyagok kombinációján alapul. Az adalékok többféle vegyi anyagok lehetnek, mint a komplex cink, kalcium, és foszfor vagy kén összetevők. Az utóbbi években a motorolajok a káros anyag kibocsátás csökkentésének tükrében lettek fejlesztve. További célok az olajcsere intervallumok növelése, és az üzemanyag fogyasztás csökkentésének támogatása. Az új dízelmotor és részecskeszűrő fejlesztések új kémiai technológiákat igényelnek, melyek alacsony foszfor, kén és szulfát hamut tartalmaznak. A laboratóriumhoz korszerű vizsgálati eszközök tartoznak, melyek lehetővé teszik a termékek gyors és pontos tesztelését. Ezeket a berendezéseket az új termékek fejlesztéséhez is használják, illetve az alapanyagok elemzéséhez és az összes kitermelt kenőanyag alkotó elemeinek a vizsgálatához. Az alapos vizsgálatok részei a minőségellenőrzési programnak, mely kiterjed az összes termékre és a termelési szakaszokra.

 

Autóipar és szállítmányozás

Az Eurol személygépjármű és szállítmányozási termékpalettája széles választékot kínál az autósoknak, a műhelyeknek és flotta-tulajdonosoknak, legyen szó akár klasszikus vagy modern autókról, haszonjárművekről vagy kamionokról. Az Eurol kenőanyagok számos O.E.M. gépgyártó (VW, BMW, MERCEDES-BENZ, VOLVO) hivatalos jóváhagyásával rendelkeznek, ami alátámasztja az Eurol minőségét. A hagyományos motor- és sebességváltó olajok választékán túl, az Eurol csúcsminőségű szintetikus motor- és sebességváltó olajokat is kínál, melyek biztosítják a legmagasabb védelmet a motoroknak, miközben hatásosan tisztítják, és lehetővé teszik a hosszabb olajcsere periódusok elérését. A hűtőrendszerekhez van egy teljes termékpaletta fagyálló- és hűtő folyadékokból, amik az O.E.M. gépgyártók legkülönbözőbb igényeinek is megfelelnek. A biztonságos üzemeltetés és megbízhatóság, a magas minőségű, különböző specifikációkkal rendelkező fékfolyadékok széles szortimentjén keresztül is biztosított. A kenőzsírok széles választéka rengeteg lehetőséget kínál a csapágyak és egyéb speciális kenési pontok megfelelő üzemeltetéséhez, hatékony védelmet biztosít az érzékeny alkatrészek számára. Az autóipari palettát kiegészítik különböző spray kiszerelésű termékek, amelyek használata megkönnyíti a karbantartási folyamatokat.

 

Motorkerékpár

A „nagyteljesítményű” motorkerékpár olajok kifejezetten a nehéz körülmények között használatban lévő motorkerékpárokban történő felhasználásra lettek kifejlesztve. A Speciális motorkerékpárok számára fejlesztett adalékok kiemelkedő védelmet nyújtanak nagy sebességeknél a motort érő stresszhelyzetekben is, így maximálisan megfelelnek a hétköznapi használat során is. Az Eurol Sportbike, Motorcycle és Sport Touring motorkerékpár olajok, melyek a motorban és a sebességváltóban történő használatra lettek fejlesztve, teljesen megfelelnek a motorkerékpár olajat érintő magas minőségi előírásoknak. Az Eurol palettája tartalmaz ásványi, fél szintetikus és teljesen szintetikus motorkerékpár olajokat. Ezek az olajok mind megfelelnek a JASON MA specifikációknak, ami azt jelenti, hogy alkalmazhatóak „nedves” kuplungokhoz. Speciálisan a Harley Davidson motorokra lett fejlesztve egy V-Twin motorolaj széria.

 

Munkagép mezőgazdaság és hajózás

A mezőgazdaság és a földmegmunkálás számára egy speciális termékpaletta lett kifejlesztve. Ezeknél az alkalmazásoknál a specifikus körülmények, beleértve a hőmérséklet, páratartalom, a por és a berendezéseket érő stressz, nagy elvárásokat támaszt az olajokkal szemben. A termékpaletta magába foglalja az Eurol Alltrack (STOU) olajokat, a motor, sebességváltó és hidraulika egyszerre történő kenésére. Az Eurol UTTO olajok alkalmasak a sebességváltó és a hidraulika rendszer kenésére. A motor kenésére az SHPD motorolajok használhatóak. Hidraulikus rendszerekben történő felhasználásra a Hykrol kenőanyagcsalád lett  fejlesztve (HLP, VHLP, és SVI), melynek termékei elérhetőek ásványi illetve észter bázissal is. Az észter alapú olajok biológiailag lebomlanak és rendelkeznek az ECO minősítéssel. A magas minőségű tulajdonságokkal rendelkező, akár a víz támasztotta környezetnek is ellenálló, zsírok részei a széles zsír termékpalettánknak. Számos típusú zsír (egyebek közt lítium, lítium-kalcium, kalcium-szulfonát és Bentone) fedi le a teljes mezőgazdasági és földmegmunkálási alkalmazásokat, miközben maximalizált védelmet nyújtanak a járműveknek és a berendezéseknek.

 

Ipar

Az ipari szektor számára az Eurol magas minőségű, széles terméksorozatot kínál. Hidraulikaolajok, kompresszorolajok, vákuumpumpa olajok és hajtóműolajok, kenőzsírok mind elérhetőek különböző viszkozitás osztályokban, ásványi vagy akár szintetikus változatban. A szintetikus olajok (PAG és PAO) nem csak kiváló védelmet nyújtanak extrém körülmények közt is, de használatuk az élelmiszer-feldolgozási iparban is engedélyezett, vagy akár olyan helyzetekben, ahol a biológiai lebomlás elsődlegesen fontos. Az Eurol természetesen számos fémipari olajat is kínál, legyen az fúró vagy vágó olaj, számos eljáráshoz és fémtípushoz használva. Az Eurol Syncool olajok a kritikus megmunkálásokhoz lettek fejlesztve. A kenőzsírok palettája számos ipari alkalmazáshoz nyújtanak támogatást akár magas, nagy terhelés, magas hőmérséklet vagy akár vízzel való közvetlen érintkezés esetén is. Ezeken felül, az Eurol speciális olajokat kínál transzformátorokhoz, turbinákhoz, gázmotorokhoz, hőcserélő rendszerekhez, illetve spray-ket kenéshez, karbantartáshoz és tisztításhoz is.

Facebook Linkedin