+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Gulf

A GULF Oil International az egyike a legnagyobb múlttal rendelkező amerikai olajtársaságoknak. A vállalatot 1901-ben alapították, és azóta is meghatározó szerepet tölt be a világ kenőanyagpiacán. A cégre jellemző innovatív gondolkodás nélkülözhetetlen, és továbbra is megmaradt a Gulf Oil növekedésének alappilléreként.

A GULF Oil kenőanyagok fejlesztését nagy­ban meghatározta - és meghatározza napjainkban is - a versenysportban szer­zett tapasztalatok sokasága. A jellegzetes kék-narancs színű versenyautók már a 60- as években alapot jelentettek a kiváló kenő­anyagok fejlesztéséhez. Ez a folyamat egé­szen napjainkig tart, hiszen a régmúlt Ford GT40-ese. a híres Porschék vagy a McLaren F1 utódjaként az Aston Martin gyári csapata lépett a nemzetközi porondra. A GULF jel­lemzően a hosszú távú versenyekben szere­peltette autóit, és több alkalommal nyerték meg a híres Le Mans-i 24 órás versenyt. Az itt szerzett tapasztalatok alapján született meg a GULF Competiton kenőanyagcsalád.

A GULF személyautó motorolajcsaládjának gerincét a Formula sorozat képezi. Minden tagja teljesen szin­tetikus alapolajból és a legkorszerűbb ada­lékcsomagokból áll. Ezek a motorolajok tel­jesítik az ACEA azon teljesítményszintjeit, melyek megkövetelik az alacsony HTHS viszkozitást (ACEA A1/B1). teljesítik a hosszú csereperiódusokat (ACEA A5/B5). és kompatibilisek a beépített részecskeszűrőkkel is (Cl, C2. C3, C4). köszönhetően alacsony hamutartalmuknak.

A fejlesztések a haszongépjárművek eseté­ben az egyre szigorodó Euro károsanyag-ki­bocsátási normáknak megfelelően újabb és korszerűbb motorolajokat eredményeznek. A standard ACEA E7 motorolajokat köve­tően megjelentek az alacsony hamutartal­mú E6-os és E9-es kenőanyagok. A GULF a Superfleet XLE és a Supreme Duty XLE olajait ajánlja az említett teljesítményszin­tekhez, melyek kompatibilisek a kipufogó­gáz-utókezelő rendszerekkel. A GULF széles körben rendelkezik gyártói jóváhagyásokkal is. Az európai gyártók legújabb specifikációt teljesítő motorolajai is elérhetőek az üzemel­tetők számára.

A GULF Oil International termékei a motor­olajokon túl is széles skálát mutatnak. A leg­korszerűbb hajtóműolajok, fékfolyadékok, fagyálló hűtőfolyadékok mellett a mezőgaz­dasági és ipari alkalmazások területén is nagy tapasztalattal rendelkezik az olajtársa­ság. Széles választékot kínál a motorkerék­párokhoz. motorcsónakokhoz, hajókhoz és egyéb kis gépekhez. Valamint a szervizek­ben felmerülő segédanyagok is megtalálha­tóak a kínálatban.

Facebook Linkedin