+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Netla és WSW proding kenőanyag adatlapok


 

NETLA IPARI Kenőanyagok

 

NETLA LITHIUM-X EP2 BLUE lítium-komplex kenőzsír

A Netla Lithium-X EP2 Blue egy lítium-komplex sűrítőt tartalmazó, NLGI 2 konzisztenciájú, Kék színű kenőzsír, amely a kiemelkedő teljesítmény biztosításához kopáscsökkentő, EP, oxidáció- és korróziógátló valamint tapadóképesség javító adalékokat tartalmaz.

 • Felhasználható folyamatosan -30 °C és +140 °C közötti (időszakosan +180 °C) Hőmérséklet tartományban.
 • NLGI fokozat: NLGI 2; ISO 12924: L-XC(F)DIB2; DIN 51502: KP2N-30
 • Volvo standard 1277.2; NLGI standard GC-LB

TERMÉK ADATLAP

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA LITHIUM EP2 BLUE kenőzsír

A Netla Lithium EP2 BLUE egy lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőt tartalmazó, NLGI 2 konzisztenciájú kék színű kenőzsír, amely a megfelelő teljesítmény Biztosításához kopáscsökkentő, EP, oxidáció- és korróziógátló, valamint tapadóképesség Javító adalékokat tartalmaz.

 • Felhasználható folyamatosan -30 °C és +120 °C közötti (időszakosan +130 °C)
 • hőmérséklet tartományban.
 • NLGI fokozat: NLGI 2; ISO 12924: L-XC(F)CHB2; DIN 51502: KP2K-30

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA LITHIUM EP2 PLUS kenőzsír

A Netla Lithium EP2 PLUS egy lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőt tartalmazó, NLGI 2 konzisztenciájú kenőzsír, amely a megfelelő teljesítmény biztosításához kopáscsökkentő, EP, oxidáció- és korróziógátló, valamint tapadóképesség javító adalékokat tartalmaz.

 • Felhasználható folyamatosan -30 °C és +120 °C közötti (időszakosan +130 °C)
 • Hőmérséklet tartományban.
 • NLGI fokozat: NLGI 2; ISO 12924: L-XC(F)CHB2; DIN 51502: KP2K-30

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA LITHIUM EP1 PLUS kenőzsír

A Netla Lithium EP1 PLUS egy lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőt tartalmazó, NLGI 1 konzisztenciájú kenőzsír, amely a megfelelő teljesítmény biztosításához kopáscsökkentő, EP, oxidáció- és korróziógátló, valamint tapadóképesség javító adalékokat tartalmaz.

 • Felhasználható folyamatosan -30 °C és +120 °C közötti (időszakosan +130 °C) hőmérséklet tartományban.
 • NLGI fokozat: NLGI 1; ISO 12924: L-XC(F)CHB1; DIN 51502: KP1K-30

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA LITHIUM EP00 G kenőzsír

A NETLA Lithium EP 00 G egy lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készült ásványi olaj bázisú, nagy teljesítményű, kiváló minőségű, NLGI 00 konzisztenciájú kenőzsír, mely korrózióvédő, oxidációgátló és kenőképesség növelő, EP és AW adalékokat tartalmaz. Nagyon lágy, sima, zöld színű kenőzsír.

A termék általános kenési célra alkalmazható különböző felhasználási területekre központi kenési rendszerekben is, a megadott hőmérséklet tartományon belül (-50 °C és 120 °C között).

 • NLGI fokozat: NLGI 00; ISO 12924: L-XE(F)CCA00; DIN 51502: KP00K-50
 • MAN 283 Li-P 00/000; MB 264.0 (DBL 6833)

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

 

NETLA FLUID IPARI KENŐANYAGOK

 

NETLA HYDRO HLP 32 hidraulikaolaj

A Netla Hydro HLP 32 hidraulikaolaj kiváló minőségű, nagy finomítási fokú alapolajokból előállított, korróziógátló, anti-oxidációs és kopáscsökkentő adalékokat tartalmazó általános célú hidraulikus munkafolyadék.

 • A Netla Hydro HLP 32 nagy teljesítményű erőátviteli és hidraulikus rendszerekhez való felhasználáshoz lett kifejlesztve.
 • ISO LHM, ISO VG 32, DIN HLP (DIN 51524/2)

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA HYDRO HLP 46 hidraulikaolaj

A Netla Hydro HLP 46 hidraulikaolaj kiváló minőségű, nagy finomítási fokú alapolajokból előállított, korróziógátló, anti-oxidációs és kopáscsökkentő adalékokat tartalmazó általános célú hidraulikus munkafolyadék.

 • A Netla Hydro HLP 46 nagy teljesítményű erőátviteli és hidraulikus rendszerekhez való felhasználáshoz lett kifejlesztve.
 • ISO LHM, ISO VG 46, DIN HLP (DIN 51524/2)

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA HYDRO HLP 68 hidraulikaolaj

A Netla Hydro HLP 68 hidraulikaolaj kiváló minőségű, nagy finomítási fokú alapolajokból előállított, korróziógátló, anti-oxidációs és kopáscsökkentő adalékokat tartalmazó általános célú hidraulikus munkafolyadék.

 • A Netla Hydro HLP 68 nagy teljesítményű erőátviteli és hidraulikus rendszerekhez való felhasználáshoz lett kifejlesztve.
 • ISO LHM, ISO VG 68; DIN HLP (DIN 51524/2)

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA SLIDEWAY 68 szánkenőolaj

A Netla Slideway 68 kiváló minőségű alapolajból és gondosan kiválasztott adalékokból álló precíziós szerszámgépek szánvezetékeinek mechanikus hajtásainak kenésére kifejlesztett szánkenőolaj.

A Netla Slideway 68 hamumentes adalékai kiváló kenő- és korrózióvédő tulajdonságokat kölcsönöznek a terméknek. Hatékonyan védi a szerszámgépek alkatrészeit a korrózióval szemben.

 • A termék kiemelkedő vízelváló, öregedésálló, és habzásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik.
 • Az ágyvezetékeknél alkalmazott fémek és műanyagok szerkezetét nem károsítja.
 • Teljesíti a DIN 51502 CG és CGLP előírásait.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA Textilgép Olaj Clean 46 kimosható textilgép olaj

Az Netla Textilgép Olaj Clean 46 kenőolajat kifejezetten textilipari gépek kenésére fejlesztették ki. A termék gyakorlatilag színtelen, nagymértékben finomított alapolajokból készül, oxidáció-. Kopás- és korróziógátló valamint speciális adalékok alkalmazásával. A Netla Textilgép olaj clean 46 speciális összetétele segítségével gyakorlatilag teljesen színtelen, így biztosítva azt, hogy az olaj ne hagyjon foltot a textílián. A textíliára került kenőolaj maradéktalanul, hátrahagyott folt, vagy szag nélkül kimosható. Megóvja a mozgó gépelemek elemeit és hatékonyan csökkenti a súrlódást és kopást. Elsősorban kötő és varrógépek mozgó mechanizmusainak kenésére alkalmas.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA Textilgép Olaj 46 textilgép olaj

Az Netla Textilgép Olaj 46 kenőolajat kifejezetten textilipari gépek kenésére fejlesztették ki. A termék gyakorlatilag színtelen, nagymértékben finomított alapolajokból készül, oxidáció-. Kopás- és korróziógátló adalékok alkalmazásával. A Netla Textilgép Olaj 46 gondosan kiválasztott alapolajok és adalékok révén gyakorlatilag teljesen színtelen, így biztosítva azt, hogy az olaj ne hagyjon foltot a textílián. Megóvja a mozgó gépelemek elemeit és hatékonyan csökkenti a súrlódást és kopást. Elsősorban kötő és varrógépek mozgó mechanizmusainak kenésére alkalmas.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

 

NETLA FLUID FÉMMEGMUNKÁLÁSI KENŐANYAGOK

 

NETLA FLUID 141A vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A NETLA FLUID 141A magas olajtartalmú tejszerű emulziót képző vízzel keverhető többcélú fémmegmunkáló folyadék, mely kemény-vizes területekre lett kifejlesztve és alkalmas a legnehezebb megmunkálási műveletekhez is. A Netla Fluid 141A:

 • Klór mentes zsírosító adalékokat tartalmaz, melyek kiváló vágó tulajdonságot és felületi minőséget biztosítanak.
 • Extrém stabil marad kemény-vízben is megakadályozva kemény-víz sók és egyéb lerakódások képződését.
 • Stabilitása révén a legnehezebb körülmények között is hosszú élettartamot biztosít.
 • Kiváló felületnedvesítő képességgel rendelkezik.
 • Korróziógátló hatása vas-, alumínium ötvözeteken és színesfémeken egyaránt kifogástalan.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID 210 vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A Netla Fluid 210 egy magas ásványolaj tartalmú vízzel keverhető fémmegmunkáló folyadék, mely lágy és kemény-vizes területekre lett kifejlesztve általános nehézségű megmunkálási műveletekhez. Vízzel keverve tejszerű emulziót képez.

 • A Netla Fluid 210 klór mentes zsírosító adalékokat tartalmaz, melyek kiváló vágótulajdonságot és felületi minőséget biztosítanak.
 • A Netla Fluid 210 alacsony habzású és használható belső hűtésű szerszámokhoz is.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID 211 vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A Netla Fluid 211 egy közepes ásványolaj tartalmú vízzel keverhető fémmegmunkáló folyadék, mely lágy és enyhébb kemény-vizes területekre lett kifejlesztve általános nehézségű megmunkálási műveletekhez. A Netla Fluid 211 klór mentes zsírosító adalékokat tartalmaz, melyek kiváló vágó tulajdonságot és felületi minőséget biztosítanak. Alacsony habzású és használható belső hűtésű szerszámokhoz is. Számos acél ötvözethez alkalmazható, de használható nem vas fémek forgácsolására is.

 • A Netla Fluid 211 bio-stabilitású anyag, aminek a használata hosszú élettartamot biztosít.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID 230 vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A Netla Fluid 230 sokoldalú, környezetbarát, megújuló technológián alapuló, többfunkciós fél-szintetikus fémmegmunkáló folyadék. A NETLA Fluid 230 vízzel elegyítve egy áttetsző mikroemulziót alkot. Ez a termék a legtöbb fémmegmunkáló alkalmazás, és a megmunkált anyagok széles skálája esetében használható. A legújabb, foltosodást nem okozó adalékanyagokkal készült annak érdekében, hogy szinte teljes körű fémkompatibilitást tudjon biztosítani. A Netla Fluid 230 szintetikus és természetes észterbázison alapul annak érdekében,hogy kiváló megmunkálási teljesítményt nyújtson az alkalmazások széles körében.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID 235D vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A NETLA Fluid 235D kiváló minőségű, bio-stabilitással rendelkező multifunkciós, fél-szintetikus vízzel keverhető fémmegmunkáló folyadék, amely vízzel elegyítve egy áttetsző finom eloszlású mikroemulziót alkot, minimálisra csökkenti a kihordási veszteséget.

 • Ez a termék a legtöbb fémmegmunkáló alkalmazás és a megmunkált anyagok széles skálája esetében használható, magas teljesítménye kiváló finom felületi megmunkálást biztosít.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID 235 vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A NETLA Fluid 235 kiváló minőségű, magas biostabilitással rendelkező multifunkciós, fél-szintetikus vízzel keverhető fémmegmunkáló folyadék. Nagy teljesítményű többfunkciós fémmegmunkáló folyadék, amely vízzel elegyítve egy áttetsző finom eloszlású mikroemulziót alkot, minimálisra csökkenti a kihordási veszteséget. Ez a termék a legtöbb fémmegmunkáló alkalmazás és a megmunkált anyagok széles skálája esetében használható, magas teljesítménye kiváló finom felületi megmunkálást biztosít. Automata megmunkáló központok számára lett fejlesztve, és sokféle megmunkálási felhasználásra alkalmas.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID 236 vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A kompromisszummentes, kiváló vágóteljesítményű, tejszerű, olajban gazdag fémmegmunkáló folyadék. A NETLA Fluid 236 a legújabb klórmentes technológiát alapul véve került kifejlesztésre. Úgy kínál jelentős előnyöket a felhasználása, hogy előállítása során klórtartalmú adalékanyagokat nem használtak fel. Természetesen alacsony habképzési hajlamú termék, ami kemény vizes környezetben instabil finom eloszlású emulziót képez, minimálisra csökkenti a kihordási veszteséget.

 • Alkalmas nehezen megmunkálható anyagok széles körének megmunkálására és tökéletes választás a repülőgépipari gyártástechnológiák esetében is.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID 237 vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A NETLA Fluid 237 kompromisszummentes, kiváló vágóteljesítményű, tejszerű, olajban gazdag fémmegmunkáló folyadék. A legújabb klórmentes technológiát alapul véve került kifejlesztésre.

Alacsony habképzési hajlamú termék. Stabil finom eloszlású emulziót képez, minimálisra csökkenti a kihordási veszteséget. Magas szilícium tartalmú ötvözetek megmunkálásához lett fejlesztve, ahol a fontos a nagy megmunkálási teljesítmény. Használata még extrém nyomásviszonyok között is egyedülálló kenést biztosít. Mindezek mellett hagyományos felületaktív összetevőket is tartalmaz annak érdekében, hogy a legnehezebb megmunkálási folyamatokat is el lehessen végezni ugyanazzal a folyadékkal. A speciális termékfejlesztés eredményeképpen egy olyan új termék jött létre, amely maximális védelmet biztosít a magas magnézium és rézötvözetek foltosodása ellen is.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID 242 vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A Netla Fluid 242 egy nagy teljesítményű vízzel keverhető forgácsoló emulzióképző fémmegmunkáló folyadék, Legfőképpen közepesen és nehezen forgácsolható alumínium ötvözetek nagy teljesítményű forgácsolására lett kifejlesztve.

A termékben lévő passzívatorok, illetve inhibitor csomagok megakadályozzák a forgácsolt munkadarab foltosodását. Korróziógátló hatása alumínium ötvözeteken kifogástalan.

 • A Netla Fluid 242 közepes ásványolaj tartalmú, zsírosító adalékot tartalmazó termék, mely vízzel bekeverve áttetsző emulziót alkot.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID 321 vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

A Netla Fluid 321 egy teljesen szintetikus vízzel keverhető köszörű koncentrátum.

Használatakor a finom köszörű forgács gyorsan leülepedik. Idegenolaj taszítása kiváló az idegen olajak a termékben nem oldódnak. A Netla Fluid 321 határozottan habzásmentes, függetlenül a víz keménységétől.

Előnyei

 • Rendkívül alacsony habzási hajlam
 • Teljesen átlátszó oldat
 • Kiváló korrózióvédelem
 • Nem tartalmaz (többek között) klór,, ill. kén vegyületeket, másodlagos amint, fenolt

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

 

NETLA FLUID FÉMMEGMUNKÁLÁSI SEGÉDANYAGOK

 

NETLA FLUID SC SYSTEM CLEANER rendszertisztító adalék koncentrátum

NETLA FLUID SC SYSTEM CLEANER rendszertisztító adalék koncentrátum.

A Netla Fluid System Cleaner egy triazinmentes, nagy teljesítményű rendszertisztító és sterilizáló szer.

A NETLA Fluid System Cleaner egy nagy hatékonyságú biocid tartalmú rendszertisztító, ami a vízzel higított fémmegmunkáló emulzióval működtetett berendezések tisztítására és sterilizálására lett kifejlesztve. Nagyon hatékonyan oldja le az olajos szennyeződéseket, a forgács és szerszám maradványokat a berendezések munkaterében még a legerősebben szennyezett rendszerben is.

 • A termék hatékonyan öli meg a baktériumokat és gombák spóráit.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID SYSTEMGUARD PLUS baktérium- gombaölő adalék koncentrátum

NETLA FLUID SYSTEMGUARD PLUS nagy teljesítményű baktérium- gombaölő adalék koncentrátum. Egy új koncepciójú baktériumölő adalék csomag a vízzel keverhető emulziók állapotának feljavítására.

 • Netla Fluid Systemguard Plus egy teljesen új koncepciójú emulzió javító adalékanyag csomag, ami többfunkciós előnyöket nyújt a vízzel kevert emulziók használatához.
 • A terméknek nem csak a pH növelő és a használat közbeni lúgos kimerülés elleni hatása van, de magas szintű védelmet biztosít a vaskorrózió ellen is különösen a magas pára-tartalmú és a kemény vizes környezetekben.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

NETLA FLUID ANTIFOAM 2000 habzásgátló adalék koncentrátum

A Netla Fluid Antifoam 2000 egy nagy teljesítményű igen könnyen elegyedő habzásgátló adalékanyag, diszpergáló és stabil habzásgátló helyszíni adalékolásra lett kifejlesztve. Szilikonmentes, hogy az egymást követő műveletek összeférhetőek legyenek. Kis koncentrációban is maximális habzásgátló hatást nyújt.

 • Jelentősen csökkenti a habzási hajlamot és nincs hatással a forgácsolási folyamatra. Gyors és hosszan tartó habzásgátló és levegőztető hatással rendelkezik. Nincs negatív hatással a tisztításra, festésre, galvanizálásra, az emulzió továbbítására és nem okoz szűrőeltömődést.
 • Alacsony lerakódási hajlammal rendelkezi, nem kristályosodik ki, nem rakódik ki a felületekre.
 • Egyformán alkalmas ásványolaj tartalmú és szintetikus emulziókhoz és oldatokhoz.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

 

WSW Speciális kenőanyagok

 

WSW UNITECH BC 3V Műszaki adatlap

WSW UNITECH BC 3V Biztonsági adatlap, MSDS, SDS

 

WSW UNITECH BC Műszaki adatlap

WSW UNITECH BC Biztonsági adatlap, MSDS, SDS

 

WSW Fúró- Vágó- Forgácsoló Minimál-kenő olaj Műszaki adatlap

WSW fúró- vágó- forgácsoló minimál-kenő olaj Biztonsági adatlap, MSDS, SDS

 

WSW PREMIUM WHITE EP2 fehér zsír Műszaki adatlap

WSW PREMIUM WHITE EP2 Biztonsági adatlap, MSDS, SDS

 

WSW LEVEGŐRENDSZER OLAJ 32 Műszaki adatlap

WSW LEVEGŐRENDSZER OLAJ 32 Biztonsági adatlap, MSDS, SDS

 

WSW UNITECH LÁNCFŰRÉSZ OLAJ 150 fűrész lánckenőolaj

A WSW UNITECH láncfűrészolaj 150 fűrészgépek lánckenő olaja (ISO VG 150) egyedi adalékolású, professzionális felhasználásra javasolt, ásványolaj alapú kenőanyag. Ún. röpállóság álló adalékot tartalmaz, ami biztosítja azt, hogy az olaj a lánc felületén maradjon még nagy igénybevételű vágások esetén is. Alkalmazható manuális és automatikus olajadagoló berendezésekkel szerelt, professzionális láncfűrész gépekben. Kopáscsökkentő, oxidáció- és korróziógátló adalékot tartalmazó korszerű lánckenőolaj. A WSW Az olajnak nincs kellemetlen szaga és a vágott fa felületét nem foltosítja. A tapadásjavító adalék miatt használata során az átlagosnál melegebb környezetben is a hagyományos fűrészlánc olajokhoz képeset gazdaságos a kenőanyag-felhasználás.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

 

X-FLUID fémmegmunkálási kenőanyagok

 

X-FLUID B37 vízzel keverhető emulziót képző fémmegmunkáló folyadék

Az X-Fluid B37 kompromisszummentes, kiváló vágóteljesítményű, tejszerű, olajban gazdag fémmegmunkáló folyadék. A legújabb klórmentes technológiát alapul véve került kifejlesztésre.

Úgy kínál jelentős előnyöket a felhasználása, hogy előállítása során klórtartalmú adalékanyagokat nem használtak fel. Vízzel keverve a termék átlátszó, tejszerű oldatot képez és alacsony habképzési hajlamú termék. Stabil finom eloszlású emulziót képez, minimálisra csökkenti a kihordási veszteséget. Az X-Fluid B37 a magas szilícium tartalmú ötvözetek megmunkálásához lett fejlesztve, ahol a fontos a magas megmunkálási teljesítmény. A X-Fluid B37 használata még extrém nyomásviszonyok között is egyedülálló kenést biztosít. Mindezek mellett hagyományos felületaktív összetevőket is tartalmaz annak érdekében, hogy a legnehezebb megmunkálási folyamatokat is el lehessen végezni ugyanazzal a folyadékkal. A speciális termékfejlesztés eredményeképpen egy olyan új termék jött létre, amely maximális védelmet biztosít a magas magnézium és rézötvözetek foltosodása ellen is.

TERMÉK ADATLAP TDS

BIZTONSÁGI ADATLAP MSDS

 

 

X-FLUID Antifoam habzásgátló adalék

X-FLUID Antifoam biztonsági adatlap MSDS

 

X-FLUID SYSTEMGUARD biocid hatású adalékanyag fémmegmunkálási emulziókhoz

X-FLUID SYSTEMGUARD biztonsági adatlap MSDS

 

 

A terméklapok folyamatos feltöltés alatt vannak, amennyiben nem találja az ön által keresett terméklapot, írjon nekünk!

Facebook Linkedin