+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

WSW Proding

A felgyorsult fejlődés a kenőanyagok szakterületén is állandó fejlesztést követel. Magyarország is jelentős múltra tekint vissza a kenőanyagok fejlesztése, gyártása, valamint a hazai és nemzetközi olajipari cégek termékeinek kereskedelme és alkalmazása tekintetében.

A kenőanyagok minősítése, a termékfejlesztés, valamint az alkalmazástechnika témakörökben korábban számos magyar ipari kutatóintézet, egyetemi-, főiskolai- kutatóhely is eredményesen működött. A gazdasági és társadalmi változások részeként az ott dolgozó szakemberek több esetben magáncégekben folytatták a munkájukat, a szakmai ismereteik és tapasztalataik hasznosítását.

Ezek egyike az 1990-ben alapított WSW Proding Mérnöki, Gyártó és Kereskedelmi Kft., amelyet egy korábbi magyar kenőanyag kutatóintézet, a MÁFKI hat munkatársa alapított, így hasznosítva a közel huszonöt éves kenéstechnikai, termék- és technológiafejlesztési, minőségellenőrzési, valamint környezetvédelmi szakismereteiket.

A szakmaiságnak és a jelentős kenéstechnikai tapasztalattal rendelkező csapatnak köszönhetően, mára egy elismert, az ipari és speciális kenőanyagok területén az egyik meghatározó, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

 

Saját, egyedi fejlesztésű kenőanyagok gyártása

Kenőanyag kutató-fejlesztő tevékenység, termékfejlesztések. Egyedi kenéstechnikai igények kielégítése, az adott kenési feladatra optimalizált termékek kifejlesztése és legyártása. Sok éves tapasztalatunk segítségével a felhasználók számára legideálisabb kenőanyag megoldást fejlesztjük ki. A felhasználási igénybevétel követelményeinek megfelelő termékkel alacsonyan tartható az üzemeltetési költség, mivel a kenőanyag a lehető legideálisabban látja el feladatát.

 

Kenőanyag vizsgálatok

Az időszakos laborvizsgálatok biztosítják a kenőanyagok állapotának folyamatos ellenőrzését. Saját laboratóriumunkban a korszerű mérőeszközök segítségével a legtöbb vizsgálatot el tudjuk végezni. A WSW Proding Kft. magasan kvalifikált műszaki vezetése hosszú évek szakmai tapasztalataival képes támogatni a Partnereink kenőanyag felhasználását.

A kenőanyagok felhasználása szempontjából fontos a paraméterek pontos analízise, az olajtöltetek minőségének véleményezése, azok használati idejének maximalizálása.

 

Termék kínálatuk

  • Motorolajok
  • Hajtóműolajok
  • Kenőzsírok
  • Hidraulika olajok
  • Technikai folyadékok
  • Ipari kenőanyagok

 

Több mint 25 éves szakmai tapasztalatunk, stabil hátterünk kiválóan képzett szakembercsapatunk segítségével Partnereink részére a legideálisabb kenéstechnikai megoldásokat kínáljuk.

Folyamatosan törekszünk az újításokra és az innovatív termékek fejlesztésére, használatára, ez garantálja a hosszútávon megbízható és professzionális munkánkat.

 

Forrás: WSW Proding

Facebook Linkedin