+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Eni i-Ride

Innováció a legmagasabb technológiai színvonal és kitűnő' minőség: ez az, amit az i-Ride jelent az eni számára

Az eni 2009-ben elindította a márkamegújítási folyamatát, amelynek célja a fő márka jobb felismerhetőségének elérése és hatékonyabb működése. Az eni arculatának fejlesztése és egységesítése több mint 70 országot és számos szektort érint, ahol az eni tevékenységet folytat. A vállalat új arculata az kapcsolatok ápolása, az innováció és a hatékonyság. Az eni ezekkel az alapelvekkel összhangban alkotta meg lógóját, amelyben megtalálhatók a vállalat megalapítása óta jól ismert elemek, ugyanakkor az embléma egyértelműen kihangsúlyozza a területi sajátosságokra nyitott, érdekcsoportjainak igényeit szem előtt tartó és folyamatos fejlődésben lévő integrált vállalat képét. A márkaváltás az eni töltőállomás-hálózatának azt az immár csaknem 460 tagját is érinti, ahol az új arculatnak megfelelően tervezték át az eni lógót. A vállalat bemutatja az eni márka új, motorkerékpár-kenőanyagokból álló termékcsaládját, az i-Ride-ot, amely az Agip tapasztalatát és hagyományait ötvözi az eni kutatási szakértelmével és csúcstechnológiájával.

Az eni kutatóintézete által kifejlesztett nagy teljesítményű motorkerékpár- és robogó-kenőanyagokból álló termékcsalád nagyobb teljesítményt és fokozott megbízhatóságot kínál minden motortípus számára.

Kutatóink elkötelezettségének és szakértelmének köszönhetően termékeik innovatívak, folyamatosan fejlődnek és technológiai színvonaluk minden vásárló igényeit kielégíti. Ennek következtében az eni i-Ride egy teljes körű termékcsalád. A legjobb technológiával készült kenőanyagokat tartalmazza, amelyek maximálisan megbízhatóak és a legnagyobb igénybevételt jelentő körülmények között is ideálisan alkalmazhatók.

Minden termékünket a legszigorúbb teszteknek vetik alá, hogy biztosak legyenek benne, a kenőanyagok a legmagasabb minőségi- és teljesítményszabványok *\PI, ACEA, JASO) előírásait is teljesítik.

Eni i-Sint

Minden motornak szüksége van a megfelelő kenőanyagra, amely védelmet nyújt és fokozza a teljesítményét. Az eni által kifejlesztett eni i-Sint termékcsaládot kifejezetten az Ön autójának igényei szerint tervezték. Az eni i-Sint egy szintetikus, félszintetikus és ásványi olajokból álló komplett termékcsalád, amelynek összetételét úgy alakították ki, hogy nagyszerűen alkalmazkodjon minden motortípus igényeihez és lehetőségeihez, bármilyen üzemeltetési körülmények között.

Az eni i-Sint hosszú élettartamú és kiváló folyási tulajdonságú, csúcstechnológiájú kenőanyagai merőben új megvilágításba helyezik az autózás fogalmát. A gondosan válogatott alapanyagoknak és a kiegyensúlyozott összetevőknek köszönhetően az eni i-Sint termékek sikeresen teljesítették a szigorú vizsgálati szabványok előírásait, és a legmagasabb fokozatot érték el a különböző szervezetek és autógyártók minősítési skáláin. Az eni i-Sint kenőanyagok a maximális teljesítmény mellett fokozott védelmet biztosítanak a motornak, valamint speciális adalékok segítségével javítják a részecskeszűrők teljesítményét (környezetvédelem). A termékcsalád számos alacsony viszkozitású kenőanyagot is tartalmaz, amelyek elősegítik az üzemanyag-fogyasztás csökkentését.

Az i-Sint egy kiemelkedő minőségű termékcsalád, amely a legmodernebb motorok által támasztott igényeket is kielégíti. A termékcsalád, más termékek mellett, tartalmazza a legmodernebb motorokhoz kifejlesztett, és dízel részecskeszűrővel felszerelt járművekhez egyaránt használható kenőanyagokat is.

A legtöbb jelenleg forgalomban lévő jármű kenésére alkalmas i-Sint kenőanyagok a benzin vagy dízelmotoros kompakt kisautóktól a sportos modellekig bármilyen üzemeltetési körülmények esetén kiemelkedő megbízhatóságot kínálnak minden autótípus számára.

 

i-Sint professional

Az i-Sint professional termékcsalád kenőanyagait kifejezetten olyan autójavító műhelyek és alkatrészkereskedések számára fejlesztették ki, ahol általánosan a nemzetközi szabványos előírásokkal rendelkező motorolajok felhasználása a domináló. A termékcsalád rendelkezik az európai és amerikai szabványos elfogadásokkal.

Termékcsalád kifejezetten általános igényeket kielégítő autójavító műhelyek és alkatrészkereskedők számára.

Facebook Linkedin