+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Osram

A müncheni székhelyű OSRAM vezető, globális csúcstechnikai vállalat, több mint 110 éves múltra tekint vissza. Elsősorban a félvezető-alapú technológiákra koncentrálva, termékeit nagyon változatos alkalmazásokban használják, kezdve a virtuális valóságtól az autonóm vezetésig, az okostelefonoktól a hálózatba kapcsolt, intelligens világítási megoldásokig épületekben és városokban. De kevesen tudják, hogy az Osram az autó világítás területén a globális piac és a technológiai tudás vezető vállalata.


 

A növekvő globalizáció idején a mobilitás kulcsfontosságú kihívást jelent. Az OSRAM jelentősen hozzájárul e kihívások megoldásához az intelligens mobilitási koncepciók kidolgozásával. Így lehetővé teszik a kényelmes és biztonságos utazást, a forgalom növekedése ellenére.

Például autonóm vezetésnél: Az önvezető autók egyre több szenzort és szoftvert tartalmaznak, amelyekkel az autó felismeri a környéket. Ez lehetővé teszi a járművek számára, hogy veszélyesebb helyzetekben gyorsabban reagáljanak, mint az emberek.

Természetesen folyamatosan fejlesztik a látható fényt is: intelligens LED-es mátrix fényszóróinak vagy lézer fényszóróinak köszönhetően már jobb láthatóságot és nagyobb biztonságot nyújtanak az úton.

 

Osram izzó kínálat
Facebook Linkedin