+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Tavaszi felkészítés

Az autó tavaszi felkészítése sok apró, de annál fontosabb lépésből tevődik össze, melyek számára a megfelelő alkatrészek, termékek a lavina.hu-n megtalálhatóak. Ezek között vannak elkerülhetetlen lépések, például a téli-nyári gumicsere, de találkozhatunk olyan autótulajokkal, akik a kárpitig bezárólag minden apró részletre odafigyelnek, de előfordul olyan tulajdonos is, aki az autóápolással egyeltalán nem foglalkozik.


 

Tavasszal mondhatni, hogy az első dolog a gumiabroncsok cseréje. Előkerülnek a nyári gumiabroncsok, amik garantálják a gépjármű biztosabb tapadását a melegebb időszakban.

A gumicsere mellett nagyon sok autótulaj ebben az időszakban szánja rá magát az olajcserére, amely egyet jelent az olajszűrő, levegőszűrő és a pollenszűrő cseréjével is.

A Lavina.hu csapata a Petronas motorolajokat javasolja, amelyek prémium minőség mellett kedvező árakkal érhetőek el.

Prémium kategóriás szűrők tekintetében csapatunk a Hengst-et, középkategóriában a Filtron-t, kedvező árfekvésben pedig a Denckermann szűrőit javasolja.

 

Természetesen a tavaszi felkészülés hallatára legtöbben a két főcsoportra bontható külső és belső autóápolásra gondolnak.

Külső autóápolásnál az alábbiakra érdemes odafigyelni:

 

Az autó belsejébe pedig érdemes a klímarendszer tisztásával kezdeni, melyet, ha rendszeresen tisztítunk, nem árthat az egészségünknek. Ezentúl az alábbiakra lehet még figyelmet fordítani:

 

Széles autóápolási termék knálatunknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő gyártót legyen az Sonax, Coyote, Mannol vagy akár Lotus Cleaning.

Facebook Linkedin