+36 27 318 306 Kapcsolat
Vissza

Autóalkatrész márkák

 

Jó régi csoda autóba, vagy egy vadiúj gyönygyszembe szeretne bármilyen autóalkatrészt? Akkor jó helyen jár, itt megnézheti, hogy mik azok a márkák amelyekkel biztosan jól jár, ha megvásárolja autja számára! Miután megtudott egy csomó érdekességet, autóalkatrészt az autó típusát kiválasztva, vagy akár specifikusan az alkatrészre keresve is választhat!

 

 

BANNER

A Banner indító akkumulátorokat, ipari akkumulátorokat és tartozékokat gyárt és értékesít. A Banner olyan nagy járműgyártók számára szállít akkumulátorokat, mint a BMW, VW, Audi, Porsche, Mercedes, Rolls-Royce, Seat, Aston Martin, Suzuki, Volvo, Kässbohrer, Liebherr ...

 

BOSCH

Robert Bosch GmbH vagy ismertebb nevén a Bosch egy német multinacionális mérnöki és technológiai vállalat, amelynek székhelye Gerlingenben, a németországi Stuttgart közelében található. A társaságot Robert Bosch alapította Stuttgartban 1886-ban, melynek 92%-a a mai napig a Bosch család tulajdonában van.

 

CIFAM

A CIFAM eredetileg a Metelli márkából vált ki, mint alvállalat a cégcsoporton belül. A CIFAM elsősorban fékek, tengelykapcsolók és hidraulikus alkatrészek gyártásával foglalkozik, de gyártanak ezeken felül váltórendszereket is.

 

CONTINENTAL - CONTITECH

A Continental AG, közismert nevén Continental, egy fékrendszerekre, autó elektronikára, autóbiztonságra, erőátviteli és alváz-alkatrészekre, abroncsokra és az autó- és szállítóipar más alkatrészeire szakosodott német autóipari vállalat. A Continental székhelye Hannoverben, Németországban található, de erős jelenléte van Magyarországon is.

 

COYOTE Autóápolási termékek

A Coyote termékek létrehozásánál a két fő szempont az, hogy ár-érték arányban kiváló terméket alkossanak, amit a vásárlást követően a lehető legegyszerűbben tudja felhasználni a vásárló.

Ez az üzletpolitika igencsak hatásosnak bizonyul, hiszen a hazánkban is gyorsan elterjedt, és a termék adott visszajelzések is pozitívak.

 

DELPHI

A Delphi - mai új nevén Aptiv egy Dublini érdekeltségű autóalkatrész gyártó vállalat, akik utángyártott alkatrészeket készítenek.

 

DENCKERMANN

A DENCKERMANN kiváló minőségű alkatrészek gyártója, több mint 10 éve sikeresen együttműködik partnereinkkel. Komplex termékeket kínálunk a pótalkatrész piacon, széles termékeink között találhatóak szűrők vízpumpák fékalkatrészek felfüggesztés elemek és lengéscsillapítók

 

DURACELL

A Duracell nem csupán háztartásban, hanem autóiparban, és más ipari gépekhez is gyártanak akkumulátorokat. Ha autónkba megbízható és kiváló minőségű akkumulátort szeretnénk, akkor az amerikai gyártó termékekben nem csalódhatunk!

 

EXIDE

Az Exide 1888-ban Amerikában kezdte pályafutását THE ELECTRIC STORAGE BATTERY COMPANY néven, melyet később a mostani Exide névre változtattak. A gyártó kiemelt helyen szerepelt az USA-ban, többek között az ő akkumulátoruk látta el árammal a NASA első holdi leszálló egységét is.

 

FAG

Ha kimagasló minőségű német futóműalkatrészeket keres, akkor a FAG a tökéletes választás! A cég 130 éves tapasztalatának köszönhetően bekerült a Schaeffler csoport tagjai közé, így a legszigorúbb minőségi követelményeknek kell megfelelniük.

 

FEBI

A Febi egy német vállalat a pótalkatrész piacon. Csoportfüggetlen, hosszú hagyományokkal rendelkező családi vállalkozásként, már megalakulásukat követően is az eredeti autóalkatrészek alternatíváit részesítették előnyben, amelyek azonos vagy magasabb minőségűek az elhivatottságuknak köszönhetően.

 

FILTRON

A FILTRON a MANN + HUMMEL cégcsoporthoz tartozó szűrőket fejlesztő, és gyártó lengyel cég. Jelenleg a legnagyobb számban ők szállítják a gépjárműgyártók számára a gyári szűrőket. A MANN + HUMMEL csoport jelenleg a szűrési technológia vezetője világszinten.

 

GKN

A GKN vállalat gyökerei egészen a D-day-t megelőző időkre nyúlnak vissza, ekkor alkották meg azokat a járműveket, amivel lehetséges volt a partra szállás, ezek voltak a Splitfire repülőgép és számos típusú tank is.

 

GRAF

A kiemelkedő minőségű vízszivattyúkat gyártó Graf az 1920-as években kezdett autóalkatrészeket gyártani Torinóban. Az 1960-as években egy még fejlettebb üzemet húzott fel Rovatoba, a torontói központot ezzel megszüntetve. A gyártó 2001-ben a Metelli cégcsoport tagjává vált teljes mértékben.

 

KAYABA

Kayaba - rájuk mondhatjuk, hogy vérbeli zsenik. Hidraulikus alkatrészeket gyártanak, de nem akárhogy. Te raknál az autódba egy olyan gyártótó által készült lengéscsillapítót, akik a repülőiparnak készítenek hidraulikus futóműveket, vagy akiknek azt köszönhetjük, hogy nem dől össze a felhőkarcoló egy földrengés során? – Naná, hogy raknál!

 

HELLA

Fő profiljuk a külső, és belső világítási rendszerek, melyhez a fényszórók minden fajtája, továbbá fényjelző, és hangjelző berendezések (szirénák) is hozzá tartoznak. Ezen felül az autóipar elektromos rendszereit szolgálják tudásukkal.

 

HENGST

Az ipari forradalom hajnalán alapított társaság lépést tartott a gyorsan fejlődő és gyorsan növekvő autóiparral, valamint a szűrőtermékekkel szembeni folyamatosan növekvő követelményeivel.

Így tudott a mai napig nem csak fenn maradni, hanem egyben a legnagyobb is maradni a gépjármű szűrő piacon.

 

INA

A cégnek sikerült kialakítania, és megőriznie az optimális minőséget és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségét, illetve a csúcstechnológiájú gyártási technikákat integrálta gyártási folyamatának minden lépésébe. Az váltó rendszer alkatrészeitől a motoralkatrészekig az INA termékkatalógusa számos autóipari igényt képes kielégíteni.

 

KAVO PARTS

Több mint 25 000 termékkel a KAVO a világ egyik legnagyobb japán és koreai gépjármű modellek autóalkatrész-szállítója. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező cég a beszerzés, kutatás és az értékesítés terén is kiemelkedő teljesítményt nyújt az ázsiai autóalkatrészek terén. A teljes kínálat, majdnem 100%-át lefedi a japán és koreai járműveknek.

 

LOTUS CLEANING

Az autóápolásban egyedi technológiai alkalmazásuknak köszönhetően, hihetetlen gyorsan berobbant a köztudatba hazánkban, és olyan konkurensekkel tudja felvenni a harcot, mint a Sonax, vagy a Mannol.

 

LUK

1995-ben a LuK volt az első tengelykapcsoló-gyártó, amely sorozatgyártásban gyártotta az önszabályozó tengelykapcsolót. 2000. január 1-jétől a Schaeffler Csoport átvette a Valeo LuK Csoport fennmaradó 50% -át.

 

MAHLE

A Mahle jelenleg a legkeresettebb autóalkatrészek közé tartozik világszerte. Az immár 100 éves német cég tapasztalatának köszönhetően világviszonylatban elismertnek mondható. Nem csak autóalkatrészeket gyártanak az autógyártó cégek számára, hanem a fejlesztésben is segédkeznek, így lehetünk biztosak abban, hogy ha Mahle alkatrész kerül az autónkba, az rossz minőségű nem lehet.

 

MANN FILTER

1941-ben Adolf Mann és Dr. Erich Hummel megalkotta a Filterwerk Mann+Hummel céget Stuttgart mellett. A cég szűrőrendszereket, szívórendszereket és hőkezelő elemeket fejleszt, gyárt és forgalmaz. Kiegészítő termékeik közé tartoznak a hajtómű- és a motor műanyag alkatrészei. A sokéves tapasztalat odáig juttatta őket, hogy az egész világban ismert, és keresett termékeket gyártanak és forgalmaznak.

 

METZGER

A Metzger egy családi vállalkozás, amely nagy jelentőséget tulajdonít a partnerei számára.

Az ügyfélorientáció, a motiváció és a folytonosság nemcsak kulcsszavak, hanem részei a vállalati filozófiánknak, amelyet több mint 125 képzett és motivált alkalmazott támogat.

 

MONROE

Ami a pótalkatrészeket illeti, a Monroe lengéscsillapítók és egyéb elemek kifejezetten a már egy bizonyos kilométer mennyiséget futott járművek számára készülnek. A Monroe termékek segítségével elérhető teljesítmény tökéletesen megfelel a gyári alkatré­szekkel szemben támasztott feltételeknek, a felhasználók elvárásainak.

 

NGK

A gyártó innovatív technológiájáról, és minőségi alkatrészeiről ismert, az NGK vezető szerepet tölt be gyújtógyertyák, gyújtókábelek és más kapcsolódó termékek fejlesztésében, gyártásában és szállításában.

 

OSRAM

Elsősorban a félvezető-alapú technológiákra koncentrálva, termékeit nagyon változatos alkalmazásokban használják, kezdve a virtuális valóságtól az autonóm vezetésig, az okostelefonoktól a hálózatba kapcsolt, intelligens világítási megoldásokig épületekben és városokban. De kevesen tudják, hogy az Osram az autó világítás területén a globális piac és a technológiai tudás vezető vállalata.

 

OTTO - ZIMMERMANN

Az Otto Zimmermann több mint hat évtizede kifinomult járműalkatrészeket fejleszt, gyárt és értékesít a gépjárműgyártás és az után gyártott autóalkatrészek piacán. A Zimmermann féktárcsák már bebizonyították megbízhatóságukat a piacon a sok évtizedes tapasztalatnak köszönhetően.

 

REMSA

A Remsa több mint 45 éves tapasztalattal rendelkező autó-fék alkatrészeinek világméretű gyártója. Történetük a folyamatos fejlesztés és a technológiai fejlődés története, amely a legnagyobb fékbetétgyártók közé helyezte őket, akik az utángyártott fékalkatrészek gyártását vezető pozícióban végzik az európai piacon.

 

ROADHOUSE

Az immár 45 éves tapasztalattal rendelkező spanyol gyökerekkel bíró Roadhouse egy fékalkatrészeket gyártó vállalat. Cégük kifejezetten magas minőségi elvárások alapján gyártja a termékeit, melyeket kifejezetten a pótalkatrész piacra szánnak.

 

RUVILLE

A Ruville autóalkatrészipari céget 1922-ben Hamburg városában alapították. A német vállalat napjainkban a Schaeffler Group erős tagja, akik európai, és ázsiai autógyártók gépjárműveihez gyártanak gyári minőségű alkatrészeket. Nagy múltjuknak és hozzáértésüknek köszönhetően több mint 100 országban kaphatóak a termékei világszerte.

 

SACHS

A SACHS termékeit kiváló minőségű anyagokból gyártják, melyek a technológiai követelményeket folyamatosan lekövetik. Nagy teljesítményt és megbízhatóságot képviselnek. Ez az oka annak, hogy számos ismert gépjárműgyártó szerel SACHS termékeket az autókba. Többek között lengéscsillapítókkal és tengelykapcsolókkal találkozhatunk autóinkban mint gyári alkatrész.

 

SCHAEFFLER

Személygépkocsik termékskálája sokkal több, mint az egyedi alkatrészek. A sebességváltó, a motor és az alváz rendszerek holisztikus javítási megoldásain támaszkodnak. Sokéves tapasztalatuknak köszönhetően, mint eredeti berendezés beszállító, átfogó rendszermegértéssel rendelkeznek a személygépkocsik minden alkalmazási területén.

 

SCT

SCT – teljes nevén Sudheimer Car Technik, egy az alapítóról Herr J. Sudheimerről elnevezett kenőanyagokat, és szerviztermékeket gyártó cég, mely mára a világ több országában is kiemelkedőminőséget biztosít.

 

SONAX

A Német cég folyamatos fejlesztéseknek és profizmusnak köszönhetően világszerte elismert autóápolási termékek széles választékát kínálja, jobb választás aligha adódik, ha az autónkat jó állapotban szeretnénk tartani.

 

TEXTAR

Az 1913-ban alapított Textar a világ számos vezető járműgyártójának előnyben részesített OE (original equipment) márkája. Szervizpiaci termékkínálatunk erre a tudásra és tapasztalatra épít, biztosítva, hogy az összes termékünk az OE előírásoknak megfelelően készül.

 

TOPTUL

A TOPTUL olyan kiváló minőségű szerszámokat gyárt, amely kielégíti a mai professzionális felhasználók igényeit. A TOPTUL® olyan új, fejlett és innovatív eszközöket, szerszámkészleteket, kocsikat és autóipari speciális eszközöket gyárt, amely minden szakember szívét képes megdobogtatni.

 

TUNGSRAM

A GE Hungary Rt. Tungsram Lighting Európa egyik legnagyobb járműlámpa- választékát kínálja. Lámpáik kitűnő minősége a legjobb kutatási és fejlesztési eredmények széleskörű alkalmazásának és a modem laboratóriumokban dolgozó, magasan képzett szakembergárdának köszönhető.

 

VALEO

A Valeo immár több mint 90 éves Francia gyökerekkel bíró internacionális autóalkatrész gyártó vállalat, mely hazánkban is nagy szerepet kapott, a veszprémi Valeo gyárnak köszönhetően.

 

VARTA

Manapság Varta termékek millióit találja meg autókban, motorcsónakokban, motorkerékpárokban és lakóautókban. A VARTA® akkumulátorok hosszabb élettartamot, kevesebb korróziót és alacsonyabb üzemeltetési költségeket kínálnak, így tudnak a konkurencia fölé emelkedni. A Lavinánál az összes Varta terméket megtalálhatja a korszerű start-stop autóipari kínálatunktól a professzionális motorcsónak-termékekig.

 

WUNDER BAUM

Az ikonikus, fa alakú légfrissítőt Európa nagy részén Wunder-Baum-nak, az angolok csak Magic Tree-nek vagy Little Tree-nek, míg a franciáknál Arbre Magique-nek nevezik. Történetük az Egyesült Államokban kezdődött, mely mára a világ minden táján közismert.

 

Facebook Linkedin